Αρχική InfoMommy Σχέσεις Το 42% των γυναικών επιστρέφει το χριστουγεννιάτικο δώρο του συζύγου

Το 42% των γυναικών επιστρέφει το χριστουγεννιάτικο δώρο του συζύγου

disappointed-woman-holding-presentΠαρά τις πολύτιμες συμβουλές της κολλητής φίλης ή τη βοήθεια της πωλήτριας στο κατάστημα, οι άνδρες εξακολουθούν να δυσκολεύονται ως προς την επιλογή του κατάλληλου δώρου για το άλλο τους μισό.

Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι γυναίκες σε ποσοστό 42% επιστρέφουν τα δώρα του αγαπημένου τους προκειμένου να αγοράσουν κάτι που ταιριάζει περισσότερο με το γούστο τους.

Στην κορυφή των αλλαγών βρίσκονται τα ρούχα και τα παπούτσια, με περισσότερες από τις μισές να αναφέρουν ότι επιστρέφουν ανεπιθύμητα είδη μόδας μετά από την ημέρα των Χριστουγέννων. Αμέσως μετά με ποσοστό 17% έρχονται τα ηλεκτρονικά είδη, όπως φορητοί υπολογιστές και iPads, καθώς και αξεσουάρ περιποίησης μαλλιών. Εξίσου πιθανά ανταλλαγής είναι διάφορα είδη κουζίνας και μπάνιου, τα οποία ακολουθούνται από προϊόντα ομορφιάς και κοσμήματα.

man-giving-woman-giftΟ βασικότερος λόγος αλλαγής των δώρων για το 45% των γυναικών είναι το μέγεθος των ρούχων και των υποδημάτων. Ακολουθούν το λάθος χρώμα και στυλ ή ένα είδος οικιακού εξοπλισμού αντί για κάτι πιο προσωπικό, όπως αναμενόταν.

Ωστόσο, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις γυναικών που δεν αλλάζουν τα ανεπιθύμητα δώρα. Πιο συγκεκριμένα, το 17% των ερωτηθέντων χαρίζει το δώρο του για φιλανθρωπικούς σκοπούς, το 13% το δωρίζει εκ νέου σε αγαπημένα πρόσωπα, το 10% απλά πετάει στο καλάθι των αχρήστων το δώρο των Χριστουγέννων, ενώ ένα άλλο 10% θα προσπαθήσει να το μεταπωλήσει σε διαδικτυακούς τόπους όπως το eBay.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.