Αρχική InfoMommy Νέα Το 42ο Φεστιβάλ Βιβλίου ανοίγει τις πύλες του στο Πεδίον του Άρεως (6-22/9)

Το 42ο Φεστιβάλ Βιβλίου ανοίγει τις πύλες του στο Πεδίον του Άρεως (6-22/9)

331F698BA51CCB18435BF6A6B9A1D615Οι απανταχού βιβλιόφιλοι δεν χάνουν το καθιερωμένο ραντεβού τους με το Φεστιβάλ Βιβλίου, έναν θεσμό άρρηκτα συνδεδεμένο με τις φθινοπωρινές εκδηλώσεις της πόλης. Φέτος, το 42ο Φεστιβάλ Βιβλίου αλλάζει στέκι και περιμένει τους λάτρεις των γραμμμάτων στο Πεδίον του Άρεως, όπου θα πραγματοποιηθεί με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Αττικής και τη συνεργασία της Unicef και του ΟΠΑΝΔΑ.

Από την Παρασκευή 6 έως και την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στο φιλόξενο χώρο του Πεδίου του Άρεως, ο εκδοτικός κόσμος θα παρουσιάσει σε μικρούς και μεγάλους αναγνώστες την σύγχρονη βιβλιοπαραγωγή του και παράλληλα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της έκθεσης, θα πραγματοποιηθεί πληθώρα εκδηλώσεων.

Στο 42ο Φεστιβάλ Βιβλίου συμμετέχουν με περίπτερο ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας Δήμου Αθηναίων, το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για το Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της Unicef και το Πολιτιστικό Σημείο Επαφής της Ελλάδας-Διεύθυνση Ευρωπαϊκής Ένωσης του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Την εικαστική φροντίδα της πολυσήμαντης αυτής διοργάνωσης ανέλαβε ο ζωγράφος Δημήτρης Γέρος.

Ώρες λειτουργίας :
Δευτέρα έως Πέμπτη 18.00–22.30
Παρασκευή & Σάββατο: 18.00–23.00
Κυριακή ανοιχτά όλη την ημέρα από τις 11.00 το πρωί έως τις 22.30


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.