Το 5 πιο ενδιαφέροντα βιβλία ενηλίκων που διαβάσαμε

woman-reading-book-outside

Αν τις επόμενες μέρες, λόγω εορτών βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας, αφιερώστε μέρος του για να διαβάσετε ένα, και δύο, και τρία αν μπορείτε βιβλία.
Το διάβασμα μας ταξιδεύει και μας χαλαρώνει. Δείτε λοιπόν 5 βιβλία που επιλέξαμε και σας προτείνουμε!

«Ψίθυροι στις φλόγες» της Ευαγγελίας Ευσταθίου: μυθιστόρημα με πρωταγωνιστές των έρωτα και τα μυστήρια. Στο βιβλίο αυτό τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται αφού οι σύμμαχοι αποδεικνύονται εχθροί. Και οι εχθροί ίσως είναι εκείνοι που κρατάνε το κλειδί της αγάπης καθώς οι μάσκες πέφτουν.

PsithiroiStisFlogesEx

-«Δεν υπήρξα ποτέ» της Θάλειας Κουνούνη-Πολυβίου: δύο ιστορίες, δύο ζωές που μάχονται να ζήσουν παράλληλα. Αυτός πνίγει μέσα του τα πάθη, εκείνη από απλό πιόνι μεταμορφώνεται σε πρωταγωνιστή και στοιχειώνει τη ζωή του. Όταν ένας φυλακισμένος πόθος αναζητά τη ζωή, καίει τα πάντα στο πέρασμά του.

DenYpirxaPoteEx

«Ο πρίγκιπας των αγκαθιών» του Μαρκ Λόρενς: ένα βιβλίο ισάξιο του The Games of thrones. Ο νεαρός γαλαζοαίματος Γιοργκ Χόνορους Άνκραθ, ο Πρίγκιπας των Αγκαθιών εγκαταλείπει τη στοργική αγκαλιά της μητέρας του και μάχεται να κερδίσει το κάστρο του πατέρα του. Η ικανότητά του να διαφεντεύει νεκρούς και ζωντανούς, δεν είναι πάντα τόσο ευνοϊκή.

o prigkipas ton agkathion

Ό,τι αγαπώ είναι δικό σου» του Γιάννη Καλπούζου: Ο βραβευμένος συγγραφέας του «Ιμαρέτ» στο τελευταίο του έργο, ασχολείται με τον έρωτα του Άνδη και της Θάλειας. Ένας έρωτας που ξεκινά από την παιδική ηλικία τους, με επώδυνη όμως πορεία. Μία νεκροκεφαλή-μυστήριο, ιδεολόγοι κι ανθρώπινα αγρίμια, η μέγγενη του περίγυρου τους οδηγούν σε μία αέναη πάλι με τα αισθήματα, τη λογική, την αντοχή τους.

o,ti agapo einai diko soy

«Μια αντιπαθητική γυναίκα» της Νέλε Νόιχαους: Ο επιθεωρητής Όλιβερ φον Μπόντενσταϊν και η νέα συνάδελφός του Πία Κίρχοφ ενημερώνονται για δύο φόνους. Ο πρώτος αφορά στον Εισαγγελέα Εφετών και υποψήφιο Υπουργό Δικαιοσύνης δόκτωρ Γιόαχιμ Χάρντενμπαχ , που φαίνεται ότι έχει αυτοπυροβοληθεί στο στόμα. Ο δεύτερος αφορά στην Ιζαμπέλ, τη νεαρή όμορφη σύζυγο του κτηνιάτρου Κέρστνερ. Οι έρευνες ωστόσο αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει καμία δολοφονία, αλλά μία μυστήρια σχέση των δύο νεκρών.

mia antipathitiki gynaika