Αρχική InfoTeens Νέα Το 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου μας περιμένει στις γωνιές της Αθήνας

Το 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου μας περιμένει στις γωνιές της Αθήνας

main_5o_DIE8NES_FESTIBAL_8EATROY_DROMOY_PHOTO_4Τις τελευταίες μέρες του Σεπτεμβρίου η Αθήνα γεμίζει με παραστάσεις θεάτρου δρόμου. Ένα μεγάλο φεστιβάλ δρόμου διεξάγεται στους δρόμους της Αθήνας… Με συμμετοχή 30 ομάδων, 200 περίπου καλλιτεχνών και συνολικά 100 παραστάσεων, το 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου θα εξελίσσεται έως 30 Σεπτεμβρίου σε διάφορους χώρους του ιστορικού κέντρου και γύρω από την Ακρόπολη.

Το φετινό φεστιβάλ περιλαμβάνει παραστάσεις θεάτρου δρόμου, καλλιτεχνικές δράσεις, χοροθεατρικά δρώμενα, happenings, workshops, παραστάσεις κουκλοθέατρου, καθώς και μουσικές μπάντες και εικαστικές δράσεις.

main_5o_DIE8NES_FESTIBAL_8EATROY_DROMOY_PHOTO_5Στις 27, 28 και 29 Σεπτεμβρίου για όλη την ημέρα θα εμφανίζονται ομάδες και καλλιτέχνες στο Σύνταγμα, την Ερμού, το Μοναστηράκι, την Αποστόλου Παύλου και την Ασωμάτων. Το φετινό φεστιβάλ -όπως κάθε χρόνο- είναι διαγωνιστικό και θα δώσει τρία βραβεία στις παραστάσεις που θα ξεχωρίσουν. Τέλος, στις 30 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η απονομή των βραβείων και η τελετή λήξης στο θέατρο Αλκμήνη.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των δράσεων εδώ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.