Αρχική InfoSchool Δημοτικό Το 5ο και 11ο Δημοτικό Σχολείο Βύρωνα αποκτούν χρώμα!

Το 5ο και 11ο Δημοτικό Σχολείο Βύρωνα αποκτούν χρώμα!

highlight-2Χρώμα στην πόλη του Βύρωνα μέσα από την υλοποίηση μιας δημόσιας τοιχογραφίας στο κτίριο που στεγάζει το 5ο και 11ο Δημοτικό Σχολείο Βύρωνα, έρχεται να δώσει η ομάδα καλλιτεχνών Urban Act.

Η τοιχογραφία, που ολοκληρώνεται στις 4 Ιουνίου, πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Ζωγραφίζοντας Σχολικά Κτίρια», το οποίο υλοποιεί κάθε χρόνο η Urban Act σε σχολεία σε όλη την Ελλάδα. Μάλιστα, στις 4 Ιουνίου μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο του graffiti, μέσα από σεμινάρια αλλά και βάζοντας τη δική τους πινελιά σε χαμηλές επιφάνειες στο προαύλιο του σχολείου τους.«Μία ακόμα δημιουργική παρέμβαση έρχεται να δώσει χρώμα στην πόλη μας. Αυτή τη φορά με τη συμμετοχή των μαθητών, οι οποίοι θα βάλουν τη δική τους “σφραγίδα” στο σχολείο τους, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά ότι η φαντασία και η δημιουργικότητά τους είναι ανεξάντλητη» δήλωσε ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς και πρόσθεσε: «Παραμένουμε στο πλευρό των παιδιών, συνεχίζουμε να τους δίνουμε βήμα να εκφραστούν, να δημιουργήσουν, να μας δείξουν τον κόσμο μέσα από τα δικά τους μάτια».

Η συγκεκριμένη τοιχογραφία αποτελεί συνέχεια των δημιουργικών παρεμβάσεων μέσω graffiti στην πόλη. Πρόκειται για το τρίτο graffiti της Urban Act στον Βύρωνα, μετά από τις δύο δημόσιες τοιχογραφίες που έχουν πραγματοποιηθεί στη Φορμίωνος και απέναντι από την πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Ταπητουργείο), στο κέντρο της πόλης.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.