Αρχική InfoSchool Δημοτικό Το 6ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ένωσης Γονέων Χαλανδρίου μάς περιμένει αυτό το Σαββατοκύριακο στο Θέατρο Ρεματιάς (6-7/6)

Το 6ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ένωσης Γονέων Χαλανδρίου μάς περιμένει αυτό το Σαββατοκύριακο στο Θέατρο Ρεματιάς (6-7/6)

04062015-3 (1)Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Χαλανδρίου σάς προσκαλεί στο 6ο Μαθητικό Φεστιβάλ, το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου, ώρες 18:30-21:00. Για έκτη συνεχή χρονιά, στο αναγεννημένο από τις στάχτες του Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, την καρδιά του πολιτιστικού πυρήνα του Χαλανδρίου, θα αναδειχθούν οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες των μαθητών των δημόσιων σχολείων της πόλης.

«Συνεχίζοντας τις προσπάθειές μας να δημιουργούμε πολιτισμό, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους τους Συλλόγους Γονέων που στηρίζουν τις προσπάθειες των παιδιών, καθώς και στον Δήμο για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε προκειμένου το θέατρο της Ρεματιάς να στηθεί εκ νέου σε χρόνο ρεκόρ. Το μεγαλύτερο όμως ευχαριστώ πηγαίνει στα παιδιά μας που θα γεμίσουν αυτό το Σαββατοκύριακο με όνειρα, πάθος, γέλια και χειροκροτήματα το αγαπημένο μας Θέατρο Ρεματιάς! Σας περιμένουμε όλους», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Χαλανδρίου.

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς
Πεζόδρομος Προφήτου Ηλία, Χαλάνδρι
2106897459


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.