Αρχική InfoMommy Σχέσεις Το 76% των σύγχρονων γυναικών αποδέχεται τη δημιουργία οικογένειας πριν το γάμο

Το 76% των σύγχρονων γυναικών αποδέχεται τη δημιουργία οικογένειας πριν το γάμο

article-2538537-03BC85D40000044D-83_634x401Μπορεί η συγκεκριμένη έρευνα να σοκάρει τους πιο παραδοσιακούς, αλλά περισσότερα από τα 3/4 των γυναικών υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα όσον αφορά την απόκτηση παιδιού πριν το γάμο.

Από τις 2.000 ενήλικες γυναίκες που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση, το 76% θεωρεί αποδεκτή τη μητρότητα χωρίς την ύπαρξη γάμου. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι νεότερες γενιές είναι περισσότερο φιλελεύθερες ως προς την απόκτηση παιδιών και τη σύναψη γάμου.

Το 80% των συμμετεχόντων ηλικίας 18-34 ετών δήλωσε ότι θα μπορούσε να δημιουργήσει οικογένεια εκτός γάμου, σε αντίθεση με το 35% άνω των 55 ετών που δεν εγκρίνει όσους υιοθετούν τον συγκεκριμένο τρόπο ζωής.

Love_Newly-married_couple_028135_Παρά το γεγονός ότι διατηρούν μία πιο συντηρητική στάση, οι γονείς των ζευγαριών είναι ικανοποιημένοι με την αλλαγή ορισμένων παραδόσεων, όπως όταν πρόκειται για το ζήτημα του ποιος είναι εκείνος που αναλαμβάνει τα έξοδα του γάμου.

Στην πραγματικότητα, οι σύγχρονες γυναίκες με τους συζύγους τους σε ποσοστό μεγαλύτερο από 59% είναι πρόθυμοι να πληρώσουν οι ίδιοι το ανάλογο ποσό. Ο αριθμός αυτός αντικατοπτρίζεται στην τάση που έχουν τα σημερινά ζευγάρια να οργανώνουν έναν περισσότερο εξατομικευμένο γάμο, προσπαθώντας να μειώσουν όσο το δυνατόν το κόστος.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.