Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Θεάματα Το Αεροδρόμιο της Αθήνας γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο με αργεντίνικο tango

Το Αεροδρόμιο της Αθήνας γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο με αργεντίνικο tango

Μια ομάδα tangueros βάζει τους επισκέπτες και επιβάτες του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών σε αγιοβαλεντίνικη διάθεση με ένα show που γιορτάζει όλες τις «αντανακλάσεις» του αργεντίνικου tango!

Η ομάδα TANGart, reflections of tango δημιουργήθηκε το 2011 από τους Θοδωρή Γεωργεδάκη και Εβελίνα Σαραντοπούλου, δραστηριοποιείται στην Αθήνα και είναι αφιερωμένη στη μελέτη, στην ανάδειξη και στη διδασκαλία όλων των «αντανακλάσεων» του αργεντίνικου tango σε επίπεδο χορού, μουσικής, ποίησης, κουλτούρας και πολιτισμού. Έχει σημειώσει αξιόλογη πορεία στην ανάπτυξη του tango στη χώρα μας, αποτελώντας μία από τις σχολές με το μεγαλύτερο αριθμό ενεργών μαθητών, ενώ έχει διοργανώσει σημαντικές δραστηριότητες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου από τις 12:00 έως τις 13:00, έξι ζευγάρια επαγγελματιών χορευτών της TANGart θα βρίσκονται στο χώρο του αεροδρομίου για να μας παρασύρουν με το show τους στον γεμάτο πάθος κόσμο του αργεντίνικου tango υπό τις μελωδίες του παραδοσιακού μπαντονεόν. Εσείς δεν έχετε παρά να βρείτε τον Βαλεντίνο σας και να ακολουθήσετε τα βήματά τους!

Διαβάστε τη συνέχεια στο infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.