Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Το Αεροδρόμιο της Αθήνας μάς περιμένει με πλήθος εορταστικών εκδηλώσεων (24 & 31/12)

Το Αεροδρόμιο της Αθήνας μάς περιμένει με πλήθος εορταστικών εκδηλώσεων (24 & 31/12)

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, ξωτικά, κουρδιστά παιχνίδια και πολλές χαρούμενες εκπλήξεις περιμένουν τους επισκέπτες και επιβάτες του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών. Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων:

• Xmas Happy Mascots

Δύο κεφάτες χριστουγεννιάτικες μασκότ, το Ξωτικό των Χριστουγέννων με τα ακροβατικά του κόλπα και το ζωντανό παιχνίδι Miss Carousel, έρχονται στο χώρο του αεροδρομίου για να σκορπίσουν χαρά, να μοιράσουν ευχετήριες κάρτες και να φωτογραφηθούν με μικρούς και μεγάλους.

Πέμπτη 24 & 31 Δεκεμβρίου, 10:00-15:00, Επίπεδο Αναχωρήσεων – Χώρος Ελεύθερης Πρόσβασης

• Living Statue

Το Living Statue, το άγαλμα που «ζωντανεύει» με ένα κούρδισμα, σας καλεί να του δώσετε ζωή φέτος τα Χριστούγεννα!

Πέμπτη 24 & 31 Δεκεμβρίου, 10:00-15:00, Επίπεδο Αναχωρήσεων - Είσοδοι: 1, 2, 3 & 4 - Χώρος Ελεύθερης Πρόσβασης

• Transformation booth

Το εορταστικό σκηνικό ολοκληρώνει ένα Transformation booth με χριστουγεννιάτικα αξεσουάρ και props για να «μεταμορφωθείτε» και να φωτογραφηθείτε για χάρη των γιορτών.

Πέμπτη 24 & 31 Δεκεμβρίου, 10:00-15:00, Επίπεδο Αναχωρήσεων – Είσοδος 2 – Περιοχή Ελεγκτηρίων Εισιτηρίων 54 – 55

experimental_music_school_of_pallini

• Συναυλία από το Πειραματικό Μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο Παλλήνης

Κάλαντα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες με παραδοσιακά όργανα από την ορχήστρα του Πειραματικού Μουσικού Γυμνασίου και Λυκείου Παλλήνης πλαισιώνουν αρμονικά την Παραμονή των Χριστουγέννων. Το μουσικό σύνολο αποτελείται από μαθητές που επέλεξαν να ασχοληθούν με την παραδοσιακή μουσική της xώρας μας, αλλά και των γειτονικών χωρών με κοινά μουσικά ιδιώματα.

Επιμέλεια - Διδασκαλία: Κάρολος Κουκλάκης, Ειρήνη Δερέμπεη

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015, 12:00-12:45, Επίπεδο Αναχωρήσεων - Εμπορικό Κέντρο Αεροδρομίου - Χώρος Ελεύθερης Πρόσβασης

• Εορταστικές μελωδίες από τους Vanila Swing

Μια swing συναυλία με εορταστικό άρωμα. Οι Vanila Swing θα μας παρουσιάσουν τα... δικά τους μουσικά Χριστούγεννα αποχαιρετώντας το 2015. Οι Vanila Swing δημιουργήθηκαν το 2011 στην Αθήνα και ύστερα από αρκετές αλλαγές στα μέλη τους και πολλές μουσικές αναζητήσεις, κατέληξαν στη σημερινή τους σύσταση και μουσική κατεύθυνση. Το αποτέλεσμα είναι μια μίξη από rock 'n' roll, rockabilly του '50 και swing του '40 vintage αισθητικής, εμπλουτισμένη από σύγχρονο ήχο.

Vanila Swing:
• Λήδα Αγγελάκη (Φωνή)
• Παναγιώτης Παπαπορφυρίου (Κιθάρα)
• Αντρέ Νικάκης (Μπάσο)
• Τony Stone (Τύμπανα)

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου, 12:00-13:00, Επίπεδο Αναχωρήσεων - Εμπορικό Κέντρο Αεροδρομίου - Χώρος Ελεύθερης Πρόσβασης

Το Fly me to the Moon αποτελεί μια ενέργεια της πολιτιστικής πλατφόρμας ελculture και του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, η οποία ξεκίνησε το Μάιο του 2013. Είναι ένα πολυσχιδές, νεανικό και πρωτότυπο πολιτιστικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει συναυλίες, performances, happenings, διαδραστικούς διαγωνισμούς και άλλα πολλά καλλιτεχνικά δρώμενα, ενώ έχει στόχο να δώσει πολιτιστική διάσταση στην εμπειρία του επισκέπτη του Αεροδρομίου της Αθήνας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.