Το αγόρι με την πλαστική φανέλα του Messi έκανε το όνειρό του πραγματικότητα!

Ένα μικρό αγόρι από το Αφγανιστάν που η ιστορία του έγινε viral, όταν κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μια φωτογραφία του με την αυτοσχέδια φανέλα του διάσημου ποδοσφαιριστή Lionel Messi, κατάφερε τελικά να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, να «αποχωριστεί» την πλαστική φανέλα του και να αποκτήσει την πραγματική με τον περίφημο αριθμό «10» του Αργεντίνου ποδοσφαιριστή.

«Ο μεγαλύτερος θαυμαστής του Messi», όπως τον αποκαλούν, είναι ο 5χρονος Murtaza Ahmadi από την ανατολική επαρχία Ghazni του Αφγανιστάν. Οι μάνατζερ του Messi επιβεβαίωσαν ότι έστειλαν στο μικρό αγόρι τη φανέλα της ομάδας, με την υπογραφή του ποδοσφαιριστή που έχει κατακτήσει πέντε φορές τον τίτλο του καλύτερου παίκτη σε όλο τον κόσμο!

UNICEF«Μου αρέσει ο Messi και η νέα μου φανέλα λέει ότι και ο Messi με αγαπάει», αναφέρει γεμάτος χαρά ο μικρός Murtaza. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Messi έστειλε κάποιες επιπλέον φανέλες για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του Murtaza, συμπεριλαμβανομένου και του μεγαλύτερου αδερφού του, ο οποίος δημοσίευσε τις αρχικές φωτογραφίες με την πλαστική φανέλα που έγιναν viral μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, κινητοποιώντας τους πάντες ώστε να εντοπιστεί το παιδί.

Ο Messi είναι πρεσβευτής καλής θέλησης της Unicef και ο Οργανισμός ήταν εκείνος που μεσολάβησε, ώστε να γίνει πραγματικότητα η επιθυμία του παιδιού! Μάλιστα, η φωτογραφία του Murtaza κοινοποιήθηκε στη σελίδα της Unicef στο Twitter και όπως ήταν αναμενόμενο απέσπασε πολλά θετικά σχόλια!