Αρχική Περιβάλλον Το Αιγάλεω "πλημμυρίζει" λουλούδια και ευωδίες

Το Αιγάλεω "πλημμυρίζει" λουλούδια και ευωδίες

image descriptionΑπό τις 16 Μαΐου έως τις 8 Ιουνίου, ο δήμος Αιγάλεω διοργανώνει για δωδέκατη φορά φέτος την Ανθοκομική Έκθεση, που αποτελεί έναν καταξιωμένο θεσμό στην πόλη.

pink-purple-flowersΣτο χώρο του Άλσους Αιγάλεω, η Έκθεση δίνει στους επισκέπτες την ευκαιρία για έναν απολαυστικό περίπατο, όπου τα φυτά και τα άνθη στα εκθεσιακά περίπτερα δένουν αρμονικά με το καταπράσινο περιβάλλον.

cherry_flowers-wide Ο Δήμος, με τη στήριξη των φορέων της τοπικής κοινωνίας, συντονίζουν τις προσπάθειές τους ώστε για ακόμα μια χρονιά η διοργάνωση να στεφθεί με επιτυχία και να προσφερθεί σε όλους τους κατοίκους του Αιγάλεω, αλλά και στους πολυάριθμους επισκέπτες από άλλες περιοχές, η δυνατότητα για ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 17 Μαίου στις 8 το βράδυ, η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ οι ώρες λειτουργίας θα είναι από 10.00-22.00.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter