Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα "Το αλλεργικό παιδί στο σχολείο" στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου (15/3)

"Το αλλεργικό παιδί στο σχολείο" στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου (15/3)

Allergy SeminarΗ Περιφερειακή Ενότητα Νότιου Τομέα Αθήνας σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας (ΕΕΑΚΑ) προχωρά για πρώτη φορά στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την συμμετοχή σε σεμινάριο με θέμα: Αλλεργίες - το Αλλεργικό Παιδί στο Σχολείο.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στις 15 Μαρτίου  και ώρες 11.00-14.00 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου «Θεόδωρος Αγγελόπουλος», στη συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Διονυσίου Σολωμού στο Μοσχάτο (ΤΚ: 183-45).

Θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν οι οξείες καταστάσεις που σχετίζονται με τις αλλεργικές παθήσεις, θα γίνει εκτενής αναφορά σε όλες τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις, και θα προταθούν πρακτικοί τρόποι αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών στο περιβάλλον του σχολείου.

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν μήνυμα στο notiostomeas@gmail.com και στο id.nta@patt.gov.gr, στο οποίο θα αναγράφουν Ονοματεπώνυμο, σταθερό και κινητό τηλέφωνο, διεύθυνση καθώς και επαγγελματική ιδιότητα.

Μπορούν επίσης να θέσουν ερωτήσεις που θα ήθελαν να απαντηθούν από τον/τους ομιλητές.

Το σεμινάριο είναι δωρεάν.

Ώρα προσέλευσης 10.30


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.