Αρχική InfoMommy Νέα Το Ανοιχτό Σχολείο μάς προσκαλεί σε ένα εργαστήρι γονέων στη Σπάρτη

Το Ανοιχτό Σχολείο μάς προσκαλεί σε ένα εργαστήρι γονέων στη Σπάρτη

JR-family-2Είμαι αρκετά καλός γονιός;
Τι μου λέει το παιδί μου με την στάση του; Πώς μπορώ να εκπαιδεύσω το παιδί μου έτσι ώστε να τα βγάζει πέρα σε ένα περιβάλλον που διαρκώς αλλάζει; Ένα δίωρο βιωματικό εργαστήριο στο οποίο θα δοθεί η δυνατότητα στους γονείς να μοιραστούν τις αγωνίες τους, να καταθέσουν τους προβληματισμούς τους και να ανακαλύψουν νέους τρόπους προσέγγισης και αντιμετώπισης των παιδιών τους. Ο Χώρος Προσωπικής Ανάπτυξης: Ανοιχτό Σχολείο για άλλη μια φορά έρχεται από την Αθήνα στην Σπάρτη και διοργανώνει ένα βιωματικό εργαστήριο για γονείς "Κατανοώντας βαθύτερα την συμπεριφορά των παιδιών" την Κυριακή 14 Απριλίου στις 12:30 το μεσημέρι.

Τόπος Διεξαγωγής: Παιδικό Εργαστήρι, Αγία Ειρήνη – Σπάρτη (Ευχαριστούμε θερμά το Παιδικό Εργαστήρι για την παραχώρηση του χώρου)

Συντονίστρια: Βαρβάρα Στεφανάκου-Ρεκλείτη, Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια

Απευθύνεται: Σε γονείς με παιδιά έως 11 ετών

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 15 με 20 άτομα

Κόστος: 20 ευρώ το άτομο, 30 ευρώ το ζευγάρι

Χώρος Προσωπικής Ανάπτυξης: Ανοιχτό Σχολείο

Ευαγγέλου Τσιμίνη 9, Παιανία 19002

2106640433


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.