To ανθοπωλείο Studio 7 αποκαλύπτει την πιο ρομαντική ιστορία του και χαρίζει μια ανθοδέσμη αξίας 50 ευρώ!

Τόσο πολύ μας έχει «φάει» η ρουτίνα της καθημερινότητας, ώστε να έχουμε χάσει πια κάθε ίχνος ρομαντισμού; «Καθόλου» μας λέει η υπεύθυνη των γνωστών ανθοπωλείων Studio 7 κ. Νεφέλη Καλάβρια, με την οποία επικοινωνήσαμε νωρίτερα σήμερα, προκειμένου να μάθουμε αν συνεχίζουν οι Έλληνες να χαρίζουν ανθοδέσμες με αφορμή την Γιορτή των Ερωτευμένων.

«Κάθε χρόνο και περισσότερο» μας απάντησε εκείνη, η οποία μας εξήγησε πως, όσο κι αν την κατηγορούν ως καθαρά εμπορική, οι Έλληνες συνεχίζουν να εμπνέονται από τη σημερινή γιορτή και να επιλέγουν όμορφες, κατακόκκινες ανθοδέσμες για τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Όσο για τα άνθη που προτιμούν οι ερωτευμένοι, αυτά είναι κατά κύριο λόγο τα τριαντάφυλλα. Παραδέχτηκε, πάντως, πως της έχουν ζητήσει και έντελβαις, το λουλούδι- σύμβολο των βουνοκορφών των Άλπεων, το οποίο βέβαια θα ήταν αδύνατον να ευδοκιμήσει στην Ελλάδα.

Τέλος, αφού ζητήσαμε από την η κ. Καλάβρια να ανατρέξει στον πιο ρομαντικό της πελάτη, εκείνη μας είπε πως δεν ήταν άλλος από έναν πολύ ερωτευμένο μεσήλικα κύριο, ο οποίος ζήτησε ένα μπουκέτο από ατελείωτα τριαντάφυλλα αξίας 2.000 ευρώ, για να τα χαρίσει στη σύζυγό του!

Κερδίστε μια ανθοδέσμη αξίας 50 ευρώ από το κατάστημα Studio 7 Κηφισιάς

Αν θέλετε να χαρίσετε κι εσείς σήμερα μια όμορφη ανθοδέσμη στο αγαπημένο σας πρόσωπο, τα ανθοπωλεία Studio 7 προσφέρουν σε μία ή έναν τυχερό αναγνώστη του Infokids.gr μία ανθοδέσμη αξίας 50 ευρώ!

Ο τυχερός/η τυχερή θα μπορεί να παραλάβει την ανθοδέσμη μέχρι το τέλος της ημέρας από το κατάστημα Studio 7 της Κηφισιάς (Τατοΐου 127).

Ο διαγωνισμός θα λήξει σήμερα, Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, στις 14:00 ακριβώς και ο νικητής θα ενημερωθεί με προσωπικό email.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να κερδίσετε μία ανθοδέσμη αξίας 50 ευρώ από το ανθοπωλείο Studio 7.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 14η Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην infokids.gr, σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η infokids.gr δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την infokids.gr. Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε τα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην infokids.gr για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!
  • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην εταιρεία που παραχωρεί το δώρο ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερή νικήτρια είναι:

Μαριάννα Μαροπούλου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.