«Το απόλυτο βαθύ μαύρισμα με αντηλιακά Piz Buin»

sun-tanning

Τα αντηλιακά PIZ BUIN διαρκώς εξελίσσονται και καινοτομούν. Εχουν σύνθεση για βαθύ φυσικό μαύρισμα δυο φορές πιο γρήγορα, χάρη στο συστατικό Μelitan που διπλασιάζει τη παραγωγή φυσικών ουσιών μαυρίσματος, φωτοσταθερά φίλτρα UVA/UVB για ευρέως φάσματος προστασία, και βιταμίνη Ε για την εξουδετέρωση των ελευθέρων ριζών και της πρόωρης γήρανσης, εξασφαλίζοντας την απαραίτητη ενυδάτωση που βοηθά να μειώσει το ξεφλούδισμα, χαρίζοντάς σας ένα μαύρισμα διαρκείας.

Η αντηλιακή Σειρά PIZ BUIN αποτελείται από 6 διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων σε καινοτομική συσκευασία που συνδυάζει λειτουργικότητα, εργονομικό σχεδιασμό και trendy εμφάνιση.

image001

Οι 6 σειρές προϊόντων ξεκινούν από δείκτες SPF 6-50 για πρόσωπο και σώμα, καθώς και για ενυδάτωση μετά την ηλιοθεραπεία. Διακρίνονται σε κρέμα, λοσιόν, λάδι, και spray, καλύπτοντας κάθε τύπο δέρματος αλλά εξασφαλίζοντας και την ανάγκη του καταναλωτή για το είδος του αντηλιακού του.

-ΝΕO!!! -PIZ BUIN WET SKIN TRANSPARENT SUN SPRAY: Διαφανές αντηλιακό σπρέι για ΒΡΕΓΜΕΝΗ επιδερμίδα

Η νέα σειρά αντηλιακών Wet Skin προσφέρει διάφανη προστασία σε υγρή επιδερμίδα, χωρίς να διακυβεύεται το επίπεδο προστασίας. Περιέχει μια φόρμουλα ειδική για υγρή επιδερμίδα ώστε να προσφέρει την ίδια αποτελεσματική προστασία με τη στεγνή επιδερμίδα. Απλώνεται πολύ εύκολα, απευθείας σε υγρή επιδερμίδα χωρίς να χρειάζεται να στεγνώσετε, είναι διαφανές και απορροφάται αμέσως. Mε SPF 30 και 15. ΠΛΤ: € 13,77 και € 12,79 αντίστοιχα.

– PIZ BUIN ΤΑΝ & PROTECTTM: Πιο βαθύ και πιο γρήγορο μαύρισμα με προστασία

Η νέα σειρά αντηλιακών Tan & Protect εξασφαλίζει βαθύ και γρήγορο μαύρισμα χάρη στο συστατικό Melitan, το οποίο ενισχύει τη φυσική διαδικασία μαυρίσματος της επιδερμίδας, ελαττώνοντας το χρόνο που χρειάζεστε κάτω από τον ήλιο για να αποκτήσετε φυσικό μαύρισμα. Σε μορφή σπρέι και dry oil. Mε SPF 6,15 και 30.

– PIZ BUIN ΙΝ SUN ULTRA LIGHT SPRAYS: Άμεση απορρόφηση. Προστασία και ενυδάτωση που διαρκεί για ώρες.

Τα νέα αντηλιακά PIZ BUIN In Sun Ultra Light με προηγμένα φίλτρα UVA/UVB βοηθούν στην προστασία της επιδερμίδας από τον ήλιο. Συνδυασμένα με το ισχυρό αντιοξειδωτικό Feverfew βοηθούν στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης που μπορεί να προκαλέσει ο ήλιος. Η ιδιαίτερα ελαφριά, μη λιπαρή σύνθεσή τους δεν κολλάει και απορροφάται αμέσως από το δέρμα χωρίς να αφήνει λευκά ίχνη. Ανθεκτικά στον ιδρώτα και το νερό. Σε μορφή spray με SPF 10, 15 και 30.

– PIZ BUIN ΙΝ SUN MOISTURISING LOTIONS: Προστασία και πλούσια ενυδάτωση.

Τα νέα αντηλιακά PIZ BUIN In Sun Moisturising Lotions με προηγμένα φίλτρα UVA/UVB βοηθούν στην προστασία της επιδερμίδας από τον ήλιο. Συνδυασμένα με βιταμίνη Ε βοηθούν στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης που μπορεί να προκαλέσει ο ήλιος. Η μη λιπαρή σύνθεσή τους δεν κολλάει και παρέχει έντονη ενυδάτωση στο δέρμα αφήνοντάς το απαλό σαν μετάξι. Ανθεκτικά στον ιδρώτα και το νερό. Σε μορφή λοσιόν με SPF 6, 10, 15, 20, 30.

– PIZ BUIN BRONZE: Bαθύ και φυσικό μαύρισμα 2 φορές πιο γρήγορα

Η σειρά Bronze εξασφαλίζει ένα βαθύ και φυσικό μαύρισμα 2 φορές πιο γρήγορα, χάρη στο Μelitan, ένα συστατικό που έχει αποδειχθεί ότι διπλασιάζει την παραγωγή φυσικών ουσιών μαυρίσματος. Σε μορφή lotion, spray, & dry oil.

-PIZ BUIN AFTER SUN TAN INTENSIFYING LOTION: Ενυδάτωση και ανακούφιση της επιδερμίδας

Προϊόν που ενισχύει και διατηρεί το μαύρισμα ενώ ενυδατώνει και αναζωογονεί απόλυτα την επιδερμίδα μετά από μια ημέρα κάτω από τον ήλιο. Επαναφέρει τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας και βοηθά στη μείωση του ξεφλουδίσματος. Δερματολογικά ελεγμένο, με tanimel-συστατικό για μαύρισμα που διαρκεί.

Wet Skin 15