Αρχική Νέα Το ArGOODaki αγκαλιάζει τα παιδιά της Τήλου και Χάλκης - Βοήθησε κι εσύ το έργο του!

Το ArGOODaki αγκαλιάζει τα παιδιά της Τήλου και Χάλκης - Βοήθησε κι εσύ το έργο του!

Το ArGOODaki των Goody’s, ο πλέον αναγνωρισμένος θεσμός κοινωνικής προσφοράς, συνεχίζει το ταξίδι του για 14η χρονιά σε μία εκστρατεία έμπρακτης προσφοράς και αγάπης.

Τα φετινά Χριστούγεννα, το αγαπημένο ArGOODaki στηρίζει τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες όλων των μαθητών που κατοικούν στα πανέμορφα ακριτικά νησιά της Τήλου και της Χάλκης. Βοήθησε και φέτος το ArGOODaki να προσφέρει ηλεκτρονικούς υπολογιστές, διαδραστικούς πίνακες, φωτοτυπικά μηχανήματα, εκπαιδευτικά παιχνίδια, βιβλία και άλλα χρήσιμα εργαλεία που θα ενισχύσουν τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες και θα διευκολύνουν την καθημερινότητα των μαθητών.

Στη φετινή εκστρατεία αγάπης μπορούμε όλοι να είμαστε συνεπιβάτες και να συνεισφέρουμε ουσιαστικά με τον πιο απλό τρόπο: με κάθε γεύμα ArGOODaki επιλέγουμε ανάμεσα σε πέντε διαφορετικά συλλεκτικά λούτρινα και κάνουμε πράξη το μήνυμα «Η αγάπη δεν έχει όρια»!

Επιπλέον, η συμμετοχή σας φέτος μπορεί να έχει ακόμα μεγαλύτερη συμβολή, αφού για κάθε φωτογραφία με #ArGOODaki που θα ανεβάζετε στο Facebook ή Instagram, θα δίνονται 0,20€ για την ολοκλήρωση του φετινού σκοπού στα ακριτικά νησιά Τήλο και Χάλκη!

GBH ArGOODaki FB

Η πορεία και το έργο που έχει υλοποιήσει το ArGOODaki μέχρι σήμερα:

• Εξοπλισμός ολοκληρωμένης Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παιδιών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών (2002)
• Εξοπλισμός του Πολυαισθητηριακού χώρου θεραπείας των Αισθήσεων, στην ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης (2003)
• Ανέγερση Παιδικού Σταθμού για παιδιά με προβληματικό περιβάλλον, του σωματείου οι «Φίλοι του Παιδιού» στο Μεταξουργείο (2003)
• Εξοπλισμός του Κέντρου Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά» για τα παιδιά με σοβαρότατα κινητικά και νοητικά προβλήματα (2004)
• Ενίσχυση του Εξοπλισμού της «Εταιρείας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος» με την αγορά ειδικού οχήματος για τα άτομα με κινητικές δυσκολίες (2004)
• Δημιουργία του κέντρου «Το σπίτι της Μέριμνας» για ψυχολογική στήριξη και φροντίδα σε παιδιά, έφηβους και τις οικογένειες τους, που αντιμετωπίζουν μια σοβαρή απώλεια (2005)
• Δημιουργία μιας ομάδας Πρόληψης & Δράσης, σε συνεργασία με την Ένωση Σωματείων Ιδρυμάτων «Μαζί για το Παιδί», για τη διάγνωση, πρόληψη και υποστήριξη παιδιών σε επιλεγμένα ιδρύματα της ελληνικής περιφέρειας (2006)
• Ανακαίνιση 5 βρεφονηπιακών σταθμών του ιδρύματος «Η Παιδική Στέγη» σε Αθήνα και Πειραιά (2007)
• Συμμετοχή στην ανέγερση σπιτιού φιλοξενίας παιδιών με προβληματικό περιβάλλον, στο Μοσχάτο, σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού» (2008)
• Εξοπλισμός τεσσάρων μονάδων ημερήσιας νοσηλείας στην Ογκολογική Μονάδα Παιδιών «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – Ελπίδα» (2009)
• Κατασκευή σχολείου και εξοπλισμός των χώρων που ζουν τα παιδιά που νοσηλεύονται με καρκίνο και οι οικογένειές τους, στον πρώτο Ξενώνα του Συλλόγου «Ελπίδα» (2010)
• Προσφορά τροφίμων για σίτιση 1.000 άπορων παιδιών κάθε μέρα για 1 χρόνο σε συνεργασία με τα ιδρύματα: «Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος» και «Οι Φίλοι του Παιδιού», που αποτελούν μέλη της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και «Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας» (2011)
• Ενίσχυση βασικών εκπαιδευτικών αναγκών των παιδιών ακριτικών νησιών: Λειψοί, Τέλενδο, Ψέριμο (2013) και Ψαρά, Αγ. Ευστράτιο (2014)


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.