Το ArGOODaki του Πάσχα στήριξε τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια ΦΛΟΓΑ

Το ArGOODaki, ο καθιερωμένος θεσμός κοινωνικής προσφοράς των Goody’s Burger House, βρίσκει πάντα τρόπο να προσφέρει αγάπη. Αυτό το Πάσχα σε μια ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία, βρέθηκε δίπλα σε κάποια παιδιά που δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα, και στήριξε έμπρακτα τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Γι’ αυτό τον σκοπό, τα Goody’s Burger House μέσω της πασχαλινής πρωτοβουλίας «Η αγάπη πάντα βρίσκει τρόπο» διέθεσαν μέρος των εσόδων από τις παραγγελίες delivery, ώστε να συνεισφέρουν στην κάλυψη των λειτουργικών εξόδων όλων των ξενώνων του συλλόγου.

Η ομάδα των Goody’s Burger House επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της «Φλόγας» στην Αθήνα μεταφέροντας ένα ισχυρό μήνυμα στήριξης και ελπίδας, συνάντησε τα παιδιά και τους προσέφερε παιδικά γεύματα και δώρα από τα Goody’s Burger House.

Η κ. Λυδία Τούρλου, Group Brand Manager των Goody’s Burger House δήλωσε σχετικά:

«Σήμερα περισσότερο από ποτέ η αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας, και ειδικά προς τα παιδιά, αποτελεί προτεραιότητα. Το ArGOODaki των Goody’s Burger House απέδειξε για άλλη μια φορά, ότι είναι το διαχρονικό όχημα για την έκφραση αυτής της αλληλεγγύης. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που στήριξαν την Πασχαλινή δράση του ArGOODaki, και πρόσφεραν αγάπη μέσα από τα σπίτια τους, συμβάλλοντας στη στήριξη του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα». Και φυσικά, όπως κάθε χρόνο το ArGOODaki θα είναι και φέτος πιστό στο Χριστουγεννιάτικο ραντεβού του, ώστε να προσφέρει ξανά ελπίδα και χαμόγελα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη».

Εκ μέρους της «ΦΛΟΓΑ», η Πρόεδρος κ. Μαρία Τρυφωνίδου, εξέφρασε τις ευχαριστίες της, σημειώνοντας: «Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε στην οικογένεια της «ΦΛΟΓΑ» το ArGOODaki. Με την πολύτιμη συνδρομή του θα καλυφθούν βασικές λειτουργικές ανάγκες όλων των ξενώνων που διατηρούμε. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας και να κρατάμε τη φλόγα της αγάπης ζωντανή.»

Σχετικά με το ArGOODaki

Το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ArGOODaki των Goody’s Burger House, αποτελεί τον πλέον καταξιωμένο θεσμό κοινωνικής προσφοράς, που ενώνει διαχρονικά χιλιάδες κοινωνικά ευαισθητοποιημένους καταναλωτές σε μία εκστρατεία προσφοράς και έμπρακτης αγάπης για τα παιδιά σε ανάγκη. Τα αποτελέσματα του προγράμματος είναι εντυπωσιακά, καθώς λειτουργώντας με συνέπεια από το 2002, έχει συγκεντρώσει πάνω από 4.000.000 ευρώ, έχει υλοποιήσει 16 ολοκληρωμένα έργα σε συνεργασία με επιλεγμένους φορείς και ιδρύματα, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη βελτίωση της ζωής χιλιάδων παιδιών και των οικογενειών τους.

Σχετικά με τη «Φλόγα»

Η «Φλόγα», ο Πανελλήνιος Σύλλογος γονιών παιδιών με καρκίνο, ιδρύθηκε το 1982 και εκπροσωπεί χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα με βασικό και μοναδικό στόχο την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο. Η «Φλόγα» των εθελοντών γονιών έχει αναδειχθεί μέσα από τις οργανωμένες δράσεις της, σε σημαντικό πυλώνα στήριξης για τη λειτουργία των Ογκολογικών Τμημάτων των Παιδιατρικών Νοσοκομείων και την αντιμετώπιση του καρκίνου της παιδικής ηλικίας.