Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Το αριστούργημα του Τσαϊκόφσκι «Eugene Onegin» στο Μέγαρο Αθηνών και Θεσσαλονίκης (5/10)

Το αριστούργημα του Τσαϊκόφσκι «Eugene Onegin» στο Μέγαρο Αθηνών και Θεσσαλονίκης (5/10)

eugene_onegin_01_067-1.final

Στα πλαίσια του The Metropolitan Opera – HD live, που έχει υιοθετήσει το Μέγαρο Μουσικής, μεταδίδεται το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, σε ζωντανή μετάδοση, η όπερα του P.I. Tchaikovsky "Eugene Onegin" από τη Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης.
Η προβολή γίνεται με ελληνικούς υπότιτλους, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και ατο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στις 19:55.

Η παράσταση μεταδίδεται σε απευθείας σύνδεση, μέσω δορυφόρου.

Η φημισμένη αγγλίδα σκηνοθέτης Deborah Warner και η νέα παραγωγή της στη ρομαντική τραγωδία Ευγένιος Ονιέγκιν του Tchaikovsky με διευθυντή ορχήστρας τον Valery Gergiev. Η Anna Netrebko ανοίγει την τρίτη συνεχή σεζόν της στη Metseason με το ντεμπούτο της στον ρόλο της Τατιάνας, της αφελούς ηρωίδας του κλασικού μυθιστορήματος του Πούσκιν.Ο Mariusz Kwiecien ενσαρκώνει τον γεμάτο αυτοπεποίθηση ομώνυμο ήρωα σε μια λαμπρή ερμηνεία που έχει δώσει σε πολλές λυρικές σκηνές του κόσμου, και ο Piotr Beczala επαναλαμβάνει την ερμηνεία του στον ρόλο του Λένσκι, του φίλου του Ονιέγκιν που γίνεται αντίπαλός του.

Πληροφορίες εισιτηρίων

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών:

Φοιτητικά: 20€

Γενική είσοδος: 25€

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης:

Μαθητικά, Φοιτητικά, Κάρτα ανεργίας: 13€

Γενική είσοδος: 18€

Πληροφορίες εκδήλωσης

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Βασ.Σοφίας & Κόκκαλη 1, 11521 Αθήνα, 302107282333, http://www.megaron.gr

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

25ης Μαρτίου & Παραλία, 54646 Θεσσαλονίκη, +302310895800, http://www.tch.gr/

 
Η προβολή μαζί με το διάλειμμα διαρκεί περίπου 3 ώρες και 45 λεπτά.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.