Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Το αστέρι των Χριστουγέννων από τα χεράκια σας!

Το αστέρι των Χριστουγέννων από τα χεράκια σας!

Christmas-Star-Ornament Λιγότερο από ένας μήνας μας χωρίζει από τα Χριστούγεννα και ήδη έχουν αρχίσει οι προετοιμασίες για το φετινό στολισμό σπιτιών και καταστημάτων. Σήμερα, θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να φτιάξετε ένα κατακόκκινο χριστουγεννιάτικο αστέρι για να διακοσμήσετε σαν στολίδι στο δέντρο σας.

Τί θα χρειαστείτε:

μαλλί πλεξίματος
οδοντογλυφίδες/ σπίρτα
διάφανη υγρή κόλλα
βελόνα
μια βάση φελιζόλ
μπολ

Σε ένα μπολ ρίχνετε σε ίσα μέρη νερό και διάφανη υγρή κόλλα. Εν συνεχεία στη βάση φελιζόλ με οδοντογλυφίδες/ σπίρτα θα σχηματίστε το σχέδιο του αστεριού. Με μια βελόνα θα τραβήξετε προσεκτικά το βουτηγμένο στο μπολ μαλλί πλεξίματος και θα το περάσετε τόσο εσωτερικά όσο και εσωτερικά στο σχέδιου του αστεριού που δημιουργήσατε ούτως ώστε να διαμορφωθεί η τελική του εικόνα. Πατήστε καλά το μαλλί για να μην υπάρχουν κενά. Μην σπαταλήσετε πολύ χρόνο για αυτή τη διαδικασία, διότι η κόλλα θα στεγνώσει. Αφαιρέστε προσεκτικά τις οδοντογλυφίδες πριν στεγνώσει εντελώς η κόλλα. Μόλις στεγνώσει το αστέρι σας είναι έτοιμο να το κρεμάσετε!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.