“Το Άστρο που οδήγησε τους Μάγους”: Όλες οι απαντήσεις που χρειάζονται τα παιδιά σε ένα ολιγόλεπτο βίντεο!

Τι ήταν το Αστέρι της Βηθλεέμ; Θα ξαναλάμψει ποτέ στον ουρανό; Μια χριστουγεννιάτικη αναζήτηση γεμάτη επιστήμη και θαύμα παρουσιάζουν ο Αστροφυσικός Θωμάς Μπίσμπας και η Φιλόλογος Άννα Μπίσμπα, οι οποίοι εξερευνούν τις επικρατέστερες υποθέσεις σε ένα βίντεο για μικρούς και μεγάλους!

Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει το Μαγικό Πανεπιστήμιο, ένα πρόγραμμα εκπαιδευτικών δράσεων που απευθύνεται σε μαθητές όλων των τάξεων του Δημοτικού, το οποίο μάλιστα και έχει κανάλι στο YouTube και το Facebook.

Τα δύο αδέλφια βρήκαν αυτόν τον τρόπο να προσεγγίζουν την επιστήμη με έναν τρόπο πολύ διαφορετικό απ’ αυτόν του σχολείου και να δίνουν στα παιδιά ερεθίσματα για να ανακαλύψουν τις κλίσεις τους, τα ενδιαφέροντά τους και τον κόσμο…

​Έτσι, με το Μαγικό Πανεπιστήμιο τα παιδιά καταβυθίζονται στον μαγικό κόσμο της επιστήμης και αποκτούν εφόδια για ένα συναρπαστικό μέλλον!

Το βίντεο “Το Άστρο που οδήγησε τους Μάγους” είναι ένα τέτοιο δείγμα επιστήμης δωσμένης με λόγια ευχάριστα και κατανοητά για μαθητές Δημοτικού. Απολαύστε το: