Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Το Atelier Σπύρου Βασιλείου κλείνει 10 χρόνια λειτουργίας και μάς καλεί να φτιάξουμε το δικό μας οικογενειακό έργο (21/12)

Το Atelier Σπύρου Βασιλείου κλείνει 10 χρόνια λειτουργίας και μάς καλεί να φτιάξουμε το δικό μας οικογενειακό έργο (21/12)

ASV-XmasΤο Atelier Σπύρου Βασιλείου κλείνει 10 χρόνια λειτουργίας και καλεί μικρούς και μεγάλους να γιορτάσουμε οικογενειακά. Την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου και ώρα 12.00 εγκαινιάζεται η έκθεση «Ο μπαρμπα-Σπύρος ζωγραφίζει την οικογένεια». Την ημέρα των εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί εικαστικό εργαστήρι για παιδιά όλων των ηλικιών, ενώ, παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο χώρο, απολαμβάνοντας κεράσματα από τους χορηγούς μας.

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί ένα ξεχωριστό έργο για τα Χριστούγεννα! Ο ζωγράφος μας, ο Σπύρος Βασιλείου δημιούργησε ένα μεγάλο πλήθος έργων. Ένα από τα αγαπημένα του θέματα ήταν η οικογένεια του. Στο μουσείο θα γνωρίσουμε τα έργα με τα πορτραίτα και τα έργα στα οποία κυριαρχούν σκηνές της οικογένειας του. Επειδή τα Χριστούγεννα είναι κυρίως μια οικογενειακή γιορτή, έχουμε ως οδηγό μας τον Βασιλείου και δημιουργούμε ένα ξεχωριστό έργο για την οικογένεια μας.

Διαλέγουμε μια οικογενειακή φωτογραφία που μας αρέσει. Την εκτυπώνουμε ασπρόμαυρη σε μέγεθος Α4, την φέρνουμε μαζί μας και την δουλεύουμε μαζί! Ο στόχος μας είναι να την εμπλουτίσουμε ζωγραφικά και μέσω της τεχνικής του κολάζ να την επαπροσδιορίσουμε δομικά. Να δημιουργήσουμε με άλλα λόγια μία νέα οικογενειακή εικόνα μιας σημαντικής για εμάς χρονικής στιγμής με χριστουγεννιάτικη διάθεση!

Οι συμμετέχοντες στο εικαστικό εργαστήρι θα χρειαστεί να έχουν μαζί μία οικογενειακή φωτογραφία.

Ο αριθμός των θέσεων του εργαστηρίου είναι περιορισμένος.

Είσοδος ελεύθερη.

Atelier Σπύρου Βασιλείου
Γουέμπστερ 5Α, 117 42, Ακρόπολη
210 9231502 (Τετάρτη – Κυριακή 12.00-16.00)


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.