Το Athens Children’s Ballet αναζητά χορευτές και χορεύτριες από 9 ετών για τις παραστάσεις του

Μία ακόμα επιτυχημένη χρονιά ξεκινάει για την εκπαιδευτική ομάδα μπαλέτου Athens Children’s Ballet (ACB). Το ACB προσκαλεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά χορευτές και χορεύτριες ηλικίας 9-22 ετών (έως και 24 ετών για τους άντρες) για το πρόγραμμα χοροδιδασκαλίας του. Φέτος το ACB έχει την τιμή και τη χαρά να προσκαλέσει και να συνεργαστεί, για τη δημιουργία του μπαλέτου, τον Α’ Χορευτή από το Βασιλικό Μπαλέτο του Λονδίνου (Royal Ballet), τον ταλαντούχο Erico Montes.

O χορευτής και χορογράφος Erico Montes έχει τιμηθεί με χρυσό μετάλλιο στο Διαγωνισμό Χορού του Ριέτι της Ιταλίας και με υποτροφία του Βασιλικού Μπαλέτου του Λονδίνου. Στο ρεπερτόριο του συγκαταλέγονται ρόλοι από μπαλέτα όπως: Cinderella, The Rite of Spring, Enigma, Swan Lake, Theme and Variations, Les Patineurs, The Dream, The Nutcracker κ.α. Ο ίδιος έχει δημιουργήσει ρόλους στα ακόλουθα έργα Three Songs – Two Voices, Children of Adam and The Seven Deadly Sins. Επίσης, συμμετέχει ως χορογράφος στο στούντιο Linbury και συνεργάζεται με το London Children’s Ballet.

Auditions2016digitalposter-01Το πρόγραμμα θα κορυφωθεί με μια σειρά παραστάσεων που θα πραγματοποιηθούν τον Δεκέμβριο σε γνωστό θέατρο της Αθήνας. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το ACB θα δώσει σε δύο συμμετέχοντες υποτροφίες για να φοιτήσουν σε καλοκαιρινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε καταξιωμένη σχολή του Λονδίνου.

Για να λάβετε την αίτηση συμμετοχής παρακαλούμε να στείλετε μήνυμα στο athenschildrenballet@gmail.com. Οι ακροάσεις θα λάβουν μέρος στο Athens Ballet Centre, το Σάββατο 19 Μαρτίου & την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016.

Λήξη υποβολής αιτήσεων στις 6 Μαρτίου 2016

Athens Children’s Ballet
144 3ης Σεπτεμβρίου & Πιπίνου, Πλατεία Βικτωρίας (2ος όροφος)
Τηλ: 210 6206863
E-mail: athenschildrenballet@gmail.com
www.facebook.com/Athens-Children-Ballet