Αρχική Infokids Αποδράσεις Summer Camps Το "Αθλητικό Καλοκαίρι ‘15» ξεκινά για τα παιδιά στην Ιόνιο Σχολή (από 16/6)

Το "Αθλητικό Καλοκαίρι ‘15» ξεκινά για τα παιδιά στην Ιόνιο Σχολή (από 16/6)

summ151Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Ιόνιος Σχολή, σε μία προσπάθεια εποικοδομητικής και δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών στο ξεκίνημα των διακοπών τους, διοργανώνει το Καλοκαιρινό - Αθλητικό της Πρόγραμμα από τις 16/6/ έως τις 10/7/2015.

A. Παιδί & Παιχνίδι
To Παιδικό Πρόγραμμα έχει ως στόχο τη γνωριμία των παιδιών, ηλικίας 4 έως 7 ετών, με διάφορα αθλήματα, τη φύση, την πισίνα και τη θάλασσα.

B. Παιδί & Άθληση
Για τους μαθητές ηλικίας 8 έως 11 ετών, το Πρόγραμμα Αθλητικών Δραστηριοτήτων, προσφέρει τη δυνατότητα στα παιδιά να γνωρίσουν και να συμμετάσχουν σε διαφορετικά αθλήματα με σκοπό να προάγουν την ομαδικότητα και τη συνεργασία.

Γ. Παιδί & Δράση
Για παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών. Η επαφή με τη φύση και τις ομορφιές της, δίνει στα παιδιά την ευκαιρία να αποκτήσουν νέες εμπειρίες γεμάτες δράση. Ποδήλατο Βουνού, Τοξοβολία, Αναρρίχηση - Καταρρίχηση - Πεζοπορία, Ιππασία, Ποδόσφαιρο 5x5, Windsurfing κ.ά.

Δ. Εξειδικευμένα Αθλήματα σε δύο κατηγορίες:
Football Camp: Ποδόσφαιρο 5x5, Κολύμβηση, Εκδρομές για μπάνιο στη θάλασσα, Ποδηλασία, Τοξοβολία, Αναρρίχηση, κ.ά.
Girls’ Activities ειδικά για τις "μικρές κυρίες": Aerobic, Μοντέρνοι Χοροί, Ενόργανη & Ρυθμική, Κολύμβηση, Εκδρομές για μπάνιο στη θάλασσα, Ποδηλασία, Τοξοβολία, Αναρρίχηση, κ.ά.

Adventure Camp
ΝΕΟ, επιπλέον πρόγραμμα 5 ημερών στο Κέντρο Νεότητας Δήμου Καλαβρύτων. Αθλητισμός, Διασκέδαση, Χαλάρωση, Επιμόρφωση και συναρπαστικές εμπειρίες για παιδιά 11 έως 15 ετών.

Δηλώστε εγκαίρως τη συμμετοχή σας στο τηλ.: 210 613 6693 ή στο www.ionios.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.