Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Σεμινάρια Το Believe in You επιστρέφει με νέο πρόγραμμα εκπαίδευσης δεξιοτήτων ζωής (από 14/1)

Το Believe in You επιστρέφει με νέο πρόγραμμα εκπαίδευσης δεξιοτήτων ζωής (από 14/1)

Νέα Χριστουγεννιάτικη προσφορά από το Believe In You για το 2ο Πρόγραμμα εκπαίδευσης δεξιοτήτων ζωής! Προλάβετε μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου την προσφορά των 380 ευρώ! Από τις 14 Ιανουαρίου και κάθε Πέμπτη, από τις 18:30 μέχρι τις 21:30, θα πραγματοποιείται συνάντηση στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας για Life Skills Training.

Τι είναι το Life Skills Training;

Το Life Skills Training program είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα εκπαίδευσης που διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αποκλειστικά από το Believe In You. Παρέχει εκπαίδευση στις 10 βασικές δεξιότητες ζωής ή αλλιώς soft skills που είναι απαραίτητα για την επιτυχία, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική μας ζωή!

Τι είναι οι δεξιότητες ζωής;

Η σημασία πλέον των soft skills αναγνωρίζεται επίσημα από τους εργοδότες σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και στην Ελλάδα, ως ο κρίσιμος παράγοντας αποτελεσματικότητας στον εργασιακό χώρο, ανεξαρτήτως κλάδου ή ειδικότητας. Συν τις άλλοις, οι ίδιες δεξιότητες συμβάλλουν καθοριστικά στην ευτυχία μας και στην ποιότητα ζωής! Αυτό είναι και το ζητούμενο άλλωστε. Τι είναι οι δεξιότητες ή ικανότητες ζωής; Είναι ένα σύνολο από απαραίτητα εφόδια για τη ζωή και την εργασία μας: ένα σύνολο από ικανότητες που, όμως, δεν έχουμε διδαχθεί ποτέ και που έχουν τη δύναμη να κάνουν τη ζωή μας καλύτερη!

Καθοδηγήτρια της ομάδας θα είναι η κα. Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και Εκπαιδεύτρια ανθρώπινου δυναμικού σε θέματα HR και Επικοινωνίας (δείτε εδώ το πλήρες βιογραφικό της).

lst2_flyerΝέα Χριστουγεννιάτικη προσφορά μέχρι τις 20/12/15!

Για όλους εσάς που δεν προλάβατε να δηλώσετε συμμετοχή, μπορείτε από σήμερα και μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου να εξασφαλίσετε μια θέση στο πρόγραμμα με την Χριστουγεννιάτικη προσφορά των 380 ευρώ (Το ποσό της προκαταβολής είναι 180€ και η εξόφληση πρέπει να γίνει έως τις 20 Ιανουαρίου 2016).

Για συμμετοχή 2 ατόμων, κερδίζετε 25% έκπτωση στη συνολική τιμή. Επομένως, η τελική τιμή ανά άτομο είναι 360€ με πληρωμή σε 3 δόσεις των 120€: έως τις 20 Δεκεμβρίου 2015, έως τις 20 Ιανουαρίου και έως τις 20 Φεβρουαρίου 2016 αντίστοιχα.

Όλοι οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα πάρουν γραπτό υλικό, βεβαιώσεις παρακολούθησης, αλλά και ασκήσεις για εξάσκηση κατά τη διάρκεια του προγράμματος και για τη μετέπειτα ζωή τους! Δηλώστε ΕΔΩ τη συμμετοχή σας. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας!

Το Infokids.gr είναι χορηγός επικοινωνίας του προγράμματος

Περισσότερες πληροφορίες:

Τόπος διεξαγωγής: Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ, Ιουλιανού 33 & 3ης Σεπτεμβρίου, Αθήνα
Τηλ. 210 8225983
Ημερομηνίες: 14 Ιανουαρίου – 31 Μαρτίου 2016
Ώρες διεξαγωγής: 18:30 – 21:30
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 210 6128281, 6974781051


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.