Αρχική InfoMommy Νέα Το Blue Star Paros δίνει μάχη με τα κύματα στο στενό Μυκόνου-Τήνου

Το Blue Star Paros δίνει μάχη με τα κύματα στο στενό Μυκόνου-Τήνου

blue star

Πρωταγωνιστής σε ένα ακόμη βίντεο, σε μία ακόμη μάχη με τα κύματα του Αιγαίου, βρέθηκε το οχηματαγωγό Blue Star Paros, το οποίο η κάμερα του καλού μας συνεργάτη και φίλου Μαθιού Κουσαθανά από την Μύκονο συνέλαβε την Πέμπτη στο στενό μεταξύ Μυκόνου και της Τήνου την ώρα που στην περιοχή έπνεαν άνεμοι έως και οκτώ μποφόρ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που διαρρέει βίντεο στο φως της δημοσιότητας από το Cyclades24.gr. Κατά το παρελθόν τα πλοία της Blue Star είναι πρωταγωνιστές σε τέτοιες φουρτουνιασμένες θάλασσες. Για άλλη μια φορά, τα κύματα σκέπασαν το πλοίο... Σκηνές που μπορεί να κόβουν την ανάσα αλλά συμβαίνουν καθημερινά στις Κυκλάδες κατά τη χειμερινή περίοδο.

Πηγή: Cyclades24


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.