Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Το Books & Toys store περιμένει τα παιδιά στην γιορτή βιβλίου στην Πλατεία Ευόσμου (9/7)

Το Books & Toys store περιμένει τα παιδιά στην γιορτή βιβλίου στην Πλατεία Ευόσμου (9/7)

plateia evosmouΜε δύο πολύ ξεχωριστές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους θα συμμετέχει το Βιβλιοπωλείο Books & Toys store στην καλοκαιρινή γιορτή βιβλίου που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014, στην Πλατεία Ευόσμου.

Πιο συγκεκριμένα, από τις 8.00-9.00μ.μ. το Books & Toys store σε συνεργασία με τα Ονειρομαγειρέματα της Mama’s Taper θα χαρίσει στα παιδιά μοναδικές δημιουργικές και ξέγνοιαστες στιγμές, αφού θα έχουν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το μαγειρικό τους ταλέντο και να δημιουργήσουν τον δικό τους ήρωα Σπασίκλα, για να τον απολαύσουν την ίδια στιγμή!

Αμέσως μετά στις 9.00μ.μ. στην Πλατεία Ευόσμου, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του νέου βιβλίου της Σοφίας Βόικου «Το μυστικό της καταιγίδας». Η συγγραφές θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.