Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Το Cirque du Soleil επιστρέφει στην Αθήνα τον Οκτώβριο

Το Cirque du Soleil επιστρέφει στην Αθήνα τον Οκτώβριο

Cirque_du_Soleil_Dralion307132

Το διάσημο Cirque du Soleil επιστρέφει στην Αθήνα με το “Dralion”, την παράσταση που αψηφά τους φυσικούς νόμους και υπόσχεται μία ακόμη συναρπαστική σκηνική εμπειρία. Στις 29 Οκτωβρίου καταφθάνει στο ΟΑΚΑ η υπερπαραγωγή με μουσική εμπνευσμένη από ήχους της Ανατολής και της Δύσης, κλασικά κινεζικά και ινδικά ακούσματα που ανακατεύονται με μουσικές της Αφρικής, της Ανδαλουσίας, των Βαλκανίων και της Δυτικής Ευρώπης.

Συνδυάζοντας την παράδοση 3.000 ετών της κινέζικης ακροβατικής τέχνης με τη δυτική σκηνική παράδοση, η διεπιστημονική προσέγγιση του Cirque du Soleil πατάει σταθερά στην ιστορία και τις αρχές της δυτικής τέχνης, αντλώντας παράλληλα έμπνευση από την ανατολίτικη φιλοσοφία. Αυτό, άλλωστε, καταδεικνύει και η σημειολογική ανάλυση του τίτλου της παράστασης (Dra-Lion) που προέρχεται από δύο εμβληματικά πλάσματα: τον Δράκο που συμβολίζει την Ανατολή και το Λιοντάρι που συμβολίζει τη Δύση.
images (1)
Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει.

Η αγορά εισιτηρίων μπορεί να γίνει μέσω internet στο www.lavris.gr  και επίσης στα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας ΓΕΡΜΑΝΟΣ και στα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ).

Τιμές εισιτηρίων: Δ’ ζώνη: 35€, Γ’ ζώνη: 45€, Β’ ζώνη: 55€, Α’ ζώνη: 65€, VIP SILVER: 75€, VIP GOLD: 90€, VIP PLATINUM: 120€.

Φοιτητικά και παιδικά εισιτήρια έκπτωση 20% σε όλες τις ζώνες.

Ειδικές τιμές για την έκδοση ομαδικών εισιτηρίων ανάλογα με τον αριθμό – πληροφορίες για ομαδικά στο τηλ. 210 72 58 510 .

cirque-2


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.