Αρχική Προτάσεις Αγοράς Tο Club της οικογένειας μα πάνω απ' όλα των παιδιών!

Tο Club της οικογένειας μα πάνω απ' όλα των παιδιών!

Η ΚΑΡΤΑ
Πώς θα σας φαινόταν αν ήσασταν μέλος μιας κοινότητας που, θα αναλάμβανε να διαπραγματευθεί και να εξασφαλίσει για εσάς και τα παιδιά σας εκπτώσεις και προνόμια σε ετήσια βάση.

Τώρα, το myhappyfamily Club δημιουργεί μια τέτοια κοινότητα και ανοίγει νέες προοπτικές για περισσότερες χαρούμενες οικογενειακές στιγμές. Ψαγμένες προτάσεις και ταξινομημένη πρόσβαση στις καλύτερες παιδικές δραστηριότητες, τις πιο ελκυστικές αγορές και ευκαιρίες για ψυχαγωγία, δημιουργικότητα, αλλά και φροντίδα. Οι υπηρεσίες του απευθύνονται σε εσάς και την οικογένειά σας (με παιδιά από 0-13 ετών) κι εξασφαλίζουν εκπτώσεις όλο τον χρόνο και απεριόριστη πρόσβαση σε όσα επιθυμείτε!
happyLogo_1

Με 24€ ετήσια συνδρομή γίνεστε μέλη του myhappyfamily Club και κάτοχοι της κάρτας του. Με κάθε χρήση της κερδίζετε και κάνετε απόσβεση της αξίας της άμεσα. Ακριβώς! Ένα απλό παράδειγμα: Εάν μέσα σε μια μέρα επισκεφτείτε ένα παιδότοπο, ένα εστιατόριο και σινεμά έχετε ήδη αποσβέσει την αξία της κάρτας, με τη διαφορά ότι μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ξανά και ξανά όσες φορές θέλετε, για τους υπόλοιπους 12 μήνες!
Μπείτε στη σελίδα του στο Facebook και επισκεφθείτε το myhappyfamily.gr για να δείτε το σύνολο των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων. Γραφτείτε στην υπηρεσία τού newsletter μας, ώστε να είστε πάντοτε ενήμεροι για τις προσφορές και τους διαγωνισμούς μας.

Γίνετε μέλη της κοινότητάς μας, που φροντίζει και νοιάζεται την οικογένεια μα πάνω από όλα τα παιδιά !
Link: http://www.myhappyfamily.gr/
Facebook: http://www.facebook.com/myhappyfamilyclub


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.