Αρχική InfoTeens Προτάσεις Αγοράς Το CU κερνάει Simply Burgers

Το CU κερνάει Simply Burgers

749443_CU_SimplyBurgers1Το CU χαρίζει σε όλη τη CU παρέα το πιο νόστιμο κέρασμα και μέσα από το CU 1+1 δίνει σε όλους τη δυνατότητα να απολαύσουν λαχταριστά Simply Burgers! Μετά το σινεμά, τα θέατρα, τον καφέ και όλες τις άλλες προσφορές του CU 1+1, ήρθε η ώρα για μία μοναδική γευστική απόλαυση. Όλοι οι φίλοι του CU, αγοράζοντας ένα burger ή ένα burger meal από ένα κατάστημα Simply Burgers, μπορούν να απολαύσουν άλλο ένα δώρο.

Η διαδικασία είναι απλή.

Όποιος CU συνδρομητής θέλει να απολαύσει την προσφορά: Στέλνει τη λέξη SIMPLY στο 54646 (χρέωση 0,5€/sms) Λαμβάνει SMS με ένα μοναδικό κωδικό Επισκέπτεται ένα κατάστημα Simply Burgers, από Δευτέρα έως Πέμπτη Αγοράζει 1 burger ή ένα burger meal για κατανάλωση μέσα στο κατάστημα και παίρνει άλλο 1 δώρο (ίσης ή μικρότερης αξίας) =


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.