Αρχική Νέα Το Δημοτικό Πάρκο Αναψυχής Καλλιθέας άνοιξε τις πύλες του και μας περιμένει για παιχνίδι!

Το Δημοτικό Πάρκο Αναψυχής Καλλιθέας άνοιξε τις πύλες του και μας περιμένει για παιχνίδι!

553194_IMG_1730Έναν νέο χώρο διασκέδασης και αναψυχής για μικρούς και μεγάλους κάθε ηλικίας απέκτησε η Καλλιθέα μετά την επίσημη έναρξη λειτουργίας του Δημοτικού Πάρκου Αθλητισμού και Αναψυχής που χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου απο το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

Σε μια έκταση 28.000 τ.μ., σε τμήμα της περιοχής του παλιού Ιπποδρόμου, αναπτύσσονται ανοιχτό κολυμβητήριο ολυμπιακών διαστάσεων, παιδική πισίνα, γήπεδο ποδοσφαίρου, παιδική χαρά, καθώς και τρία κτιριακά συγκροτήματα υποστηρικτικών εγκαταστάσεων συνολικού εμβαδού 1.000 τ.μ.

553201_IMG_1737Η δωρεά περιλαμβάνει, επίσης, τη δημιουργία στον ευρύτερο χώρο του πάρκου ελεύθερων χώρων στάθμευσης, αλλά και την κατάλληλη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου με φύτευση, τοποθέτηση δικτύων άρδευσης και φωτισμού και διαμόρφωσης της εσωτερικής κυκλοφορίας.

553197_IMG_1733Πρόκειται για μια όαση στη πόλη όπου θα δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους δημότες να αθληθούν, να ασκηθούν αλλά και στα παιδιά προσφέρει το τεράστιο προνόμιο να παίζουν με ασφάλεια κανοντας χρήση των υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων του.

553221_IMG_1759Ο δήμαρχος Καλλιθέας, Κώστας Ασκούνης, υπογράμμισε ότι ήδη μέσα σε πολύ λίγες ημέρες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για εγγραφή στο κολυμβητήριο περισσότεροι από 700 δημότες, ενώ και στο γήπεδο ποδοσφαίρου ξεκίνησαν προπονήσεις ομάδες τοπικών συλλόγων. Επίσης, πρόσθεσε ότι αυτή τη στιγμή οι εγκαταστάσεις του πάρκου βρίσκονται σε ένα στάδιο δοκιμαστικής λειτουργίας, ενώ η πλήρης λειτουργία τους υπολογίζεται στα τέλη Οκτωβρίου.

553226_IMG_1763


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.