Αρχική Τηλεοπτικά To «Disney Junior» έρχεται στον Alpha για κάνει τα πρωινά των παιδιών ακόμα καλύτερα!

To «Disney Junior» έρχεται στον Alpha για κάνει τα πρωινά των παιδιών ακόμα καλύτερα!

Ένα ξεχωριστό ταξίδι στον κόσμο του Disney Junior, ξεκινά για τους μικρούς μας φίλους. Από τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, θα μεταδίδεται καθημερινά (Δευτ. – Παρ.) από τις 07:30 έως και τις 08:00, ο πρώτος κύκλος της παιδικής σειράς κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής 2015, «Ο Μάιλς του αύριο» (Miles from tomorrow), σε Α’ τηλεοπτική προβολή.

%ce%bf-%ce%bc%ce%ac%ce%b9%ce%bb%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b1%cf%8d%cf%81%ce%b9%ce%bf-3

Μια διαγαλαξιακή περιπέτεια με τον μικρό Μάιλς στα πέρατα του σύμπαντος. Φυσικά ο Μάιλς δεν είναι μόνος. Μαζί του ακολουθεί και η οικογένειά του, αφού ο κάθε ένας είναι σπεσιαλίστας σε κάποιον τεχνολογικό τομέα. Σε κάθε επεισόδιο ένας νέος κόσμος ανοίγεται για διερεύνηση με μόνο όριο την απολαυστική γνώση και τη φαντασία

%ce%b7-%ce%bb%ce%ad%cf%83%cf%87%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%af%ce%ba%cf%85-v-5

Ακόμα, από το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή, από τις 08:00 έως και τις 09:00, ξυπνάμε με την αγαπημένη παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής 2006 «Η λέσχη του Μίκυ» (Mickey Mouse Clubhouse). Ο πέμπτος κύκλος επεισοδίων έρχεται σε Α’ τηλεοπτική προβολή.

%ce%b7-%ce%bb%ce%ad%cf%83%cf%87%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%af%ce%ba%cf%85-v-3

Ο Ντόναλντ, ο Γκούφυ, η Μίνι, ο Πλούτο και η Νταίζυ ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Μίκυ σε μια απίστευτη σειρά κινουμένων σχεδίων και προσκαλούν τους μικρούς μας φίλους σε ένα υπέροχο ταξίδι ανακάλυψης. Κάθε ιστορία έχει το δικό της, ξεχωριστό θέμα και προσφέρει την ευκαιρία για γνωστικές, κοινωνικές και δημιουργικές δραστηριότητες μέσα από μια δυναμική εμπειρία, βασισμένη στην ιδέα «παίζω και μαθαίνω». Η διαδραστικότητα είναι κυρίαρχη από την αρχή ως το τέλος, καθώς ο Μίκυ μιλά απευθείας στα παιδιά, τους απευθύνει ερωτήσεις και τα προσκαλεί σε διάφορα παιχνίδια, όπως να μαντέψουν μια φράση ή να ολοκληρώσουν ένα παζλ…


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.