Αρχική InfoMommy Υγεία To Doctoranytime προσφέρει δωρεάν κλινικό έλεγχο για το καρκίνο του μαστού

To Doctoranytime προσφέρει δωρεάν κλινικό έλεγχο για το καρκίνο του μαστού

IMAGE Το doctoranytime.gr ως μια καινοτόμος υπηρεσία στο χώρο της υγείας πολεμά τον καρκίνο του μαστού με το πιο ισχυρό όπλο: την πρόληψη. Γι΄ αυτό το λόγο, μέσω μιας ειδικής καμπάνιας που θα «τρέχει» μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, συνεργαζόμενοι γιατροί και διαγνωστικά κέντρα του doctoranytime προσφέρουν, σε όποια γυναίκα το επιθυμεί,  και ένα σύνολο εξετάσεων σε ειδική τιμή.

Σύμφωνα με στοιχεία από το δίκτυο συνεργαζόμενων γυναικολόγων του doctoranytime που φθάνουν τους 270 στο σύνολο, ο καρκίνος μαστού στην Ελλάδα παρουσιάζει την εξής γενική εικόνα:

Παρατηρούνται 4500 περίπου περιστατικά ετησίως.
1 στις 8 γυναίκες είναι εν δυνάμει ασθενής.
Ηλικία που εμφανίζεται ο καρκίνος του μαστού: άνω των 50 ετών, μόνο το 5% εμφανίζεται στις ηλικίες των 35 ετών.
Κληρονομικότητα: υπάρχει κληρονομική προδιάθεση αλλά το 70% των περιπτώσεων δεν παρουσιάζουν οικογενειακό ιστορικό.

To  doctoranytime.gr , με αφορμή τη καμπάνια του για το καρκίνο του μαστού δίνει τη δυνατότητα σε οποιαδήποτε γυναίκα να επιλέξει όποιο γυναικολόγο και μαστογράφο επιθυμεί στην περιοχή που την εξυπηρετεί, να ενημερωθεί πλήρως και να πραγματοποιήσει δωρεάν επίσκεψη για προληπτικό έλεγχο του μαστού της. Επιπλέον, έχει την δυνατότητα να επιλέξει κάποιο συνεργαζόμενο διαγνωστικό κέντρο και να πραγματοποιήσει δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για το καρκίνο του μαστού. Εκτός από τα παραπάνω, μπορεί να ολοκληρώσει τον γυναικολογικό της έλεγχο επιλέγοντας μια σειρά από πολύ σημαντικές εξετάσεις σε ειδική τιμή τόσο σε γυναικολόγους όσο και διαγνωστικά κέντρα.

Αυτές είναι:

ΤΕΣΤ ΠΑΠ 20€
ΤΕΣΤ ΠΑΠ & Διακολπικό Υπέρηχο 30€
Ψηφιακή Μαστογραφία 45€
Υπερηχογράφημα Μαστών 20€

Όσες γυναίκες επιθυμούν, μπορούν μέχρι και τα τέλη Οκτωβρίου να κλείσουν το ραντεβού τους online, γρήγορα και απλά μέσω της ειδικής σελίδας που δημιούργησε το doctoranytime για την καμπάνια.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter