Αρχική InfoTeens Νέα Το δώρο ανθρωπιάς της Κατερίνας στους συνανθρώπους της που δύσκολα τα βγάζουν πέρα

Το δώρο ανθρωπιάς της Κατερίνας στους συνανθρώπους της που δύσκολα τα βγάζουν πέρα

Ένα ακόμα μάθημα ζωής μας έρχεται από την εθελοντική οργάνωση "Κίτρινη Αποστολή" και κυρίως από την μικρή Κατερίνα που με την κίνησή της δείχνει - παρά το μικρό της ηλικία της- μεγάλο απόθεμα ανθρωπιάς!

Η μαθήτρια, σύμφωνα με τον επικεφαλής της οργάνωσης, Δημήτρη Αποστολάκη που μίλησε στο Cretalive.gr , αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να ανοίξει την κουμπαρά της. Το ποσό που περιείχε ανερχόταν στα 400 ευρώ. Αντί αυτά τα χρήματα να χρησιμοποιηθούν από την Κατερίνα για προσωπικές της αγορές μετατράπηκαν σε 8 δωροεπιταγές των 50 ευρώ έκαστη και παραδόθηκαν στην ομάδα προκειμένου να διατεθούν σε όσους τις είχαν ανάγκη. Δεν αρκέστηκε σε αυτό, αλλά συνόδευσε τα μέλη της "Κίτρινης Αποστολής" και παρέδωσε προσωπικά η ίδια τις επιταγές, μαζί με μια χριστουγεννιάτικη κάρτα και σοκολάτες σε όλα τα παιδιά!

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Αποστολάκης:

"Σε μια εποχή που πολλοί Έλληνες ψάχνουν να βρουν 9€ για να βάλουν στην άκρη ενα δεκαρικο είναι μάλλον ουτοπικό να μιλάμε για αποταμίευση!!! Γιατί τι είναι αποταμίευση? Αν κάθε μέρα προσπαθείς να βάζεις στον κουμπαρά σου από ένα κέρμα. Και τι γίνεται τότε; Τότε μαζεύεις ένα ποσό το οποίο αποφασίζεις να διαθέσεις κάπου:να αγοράσεις κάτι, να βοηθήσεις κάποιον. Αυτό προϋποθέτει δύναμη, αυτοσυγκράτηση, συγκέντρωση σε έναν στόχο. Έτσι λοιπόν η μικρή Κατερίνα(που παρεμπιπτόντως είναι μαθήτρια του 20), ανοίγοντας τον κουμπαρά της, που είχε μέσα 400€, δεν αγόρασε ούτε ρούχα, ούτε παπούτσια, ούτε κινητό, που θα έκανε κάθε παιδί στην ηλικία της!

680x382_680_382_imagesmadeimagesremotehttp_cretalive.s3.amazonaws.com291768epitages_509_382_s.jpg

Αποφάσισε λοιπόν, όλα αυτά τα χρήματα να τα κάνει δωροεπιταγες (8 επί 50€ ), και να τα δώσει σε οικογένειες που δυσκολεύονται, για να περάσουν όμορφα τα Χριστούγεννα τους! Και το κυριότερο κατ' εμέ, είναι ότι η Κατερίνα ήρθε μαζί μας σε κάθε σπίτι, και έδωσε προσωπικά η ίδια τις επιταγές, μαζί με μια χριστουγεννιάτικη κάρτα και σοκολάτες σε όλα τα παιδιά! Πραγματικά μια εξαιρετική κίνηση, απο μια εξαιρετική κοπέλα,μεγαλωμένη με αξίες και ιδανικά!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.