Αρχική InfoDad Το έξυπνο μαξιλάρι που ανιχνεύει και καταπολεμά το ροχαλητό

Το έξυπνο μαξιλάρι που ανιχνεύει και καταπολεμά το ροχαλητό

C8NEC8_2814429kΠολλές είναι οι γυναίκες που χάνουν τον ύπνο τους επειδή υποφέρουν από το ροχαλητό του συντρόφου τους, ενώ υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις όπου οι ρόλοι ίσως αντιστρέφονται.

Το πρωτοποριακό αυτό μαξιλάρι υπόσχεται να βάλει τέλος στις θορυβώδεις νύχτες, καθώς μπορεί να ωθήσει απαλά εκείνον που ροχαλίζει ώστε να αλλάξει θέση και να σταματήσει την ενοχλητική αυτή συνήθεια.

article-2552957-1B3C19D700000578-777_634x364Το έξυπνο μαξιλάρι είναι εξοπλισμένο με ένα ενσωματωμένο μικρόφωνο που ανιχνεύει τις ηχητικές δονήσεις του ροχαλητού. Έπειτα, μία εσωτερική θήκη διογκώνεται με τη βοήθεια αέρα, καθιστώντας το μαξιλάρι 3-4 εκατοστά ψηλότερο.

Όταν κοιμόμαστε στο πλάι το ροχαλητό μειώνεται, αφού η βάση της γλώσσας μας δεν ακουμπά στο πίσω μέρος του λαιμού, ώστε να εμποδίζει την αναπνοή. Με τον ίδιο τρόπο, η ανυψωμένη γωνία του μαξιλαριού ανοίγει τους αεραγωγούς μας, προτρέποντάς μας σε μία καλύτερη θέση ύπνου, πιθανότατα γυρίζοντας στο πλάι.

The-Snore-Activated-Nudging-PillowΣτο πλαϊνό τμήμα της συσκευής υπάρχει ένας συνδυασμός πλήκτρων, προκειμένου ο χρήστης να ρυθμίζει την ευαισθησία του μαξιλαριού ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες του. Για ελαφρύ ροχαλητό συνίσταται υψηλή ευαισθησία, ενώ για βαρύ ροχαλητό ενδείκνυται η χαμηλή ευαισθησία.

Η θήκη του αέρα διαστέλλεται και συστέλλεται προκειμένου να διασφαλίσει ότι οι αναπνευστικές δίοδοι θα παραμείνουν ανοιχτές για την πρόληψη του ροχαλητού. Μπορεί επίσης να διογκωθεί χειροκίνητα σε ένα επιθυμητό πάχος μεταξύ 10-18 εκατοστών.

83483G_1000x1000Το έξυπνο μαξιλάρι είναι γεμάτο με πολυουρεθάνη, ενώ το ειδικό κάλυμμα από πολυεστέρα μπορεί να αφαιρεθεί και να πλυθεί. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το αποκτήσουν στην τιμή των 110 ευρώ, μέσω ιστοσελίδας που εδρεύει στη Νέα Υόρκη.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.