Το έξυπνο ρολόι για παιδιά Tencent QQ Watch είναι αυτό που χρειάζεται όλη η οικογένεια!

Το Πάσχα πλησιάζει και οι νονοί έχουν ήδη αρχίσει τις εξορμήσεις στα μαγαζιά για να βρουν την πολυπόθητη λαμπάδα για τα βαφτιστήρια τους. Μαζί με τη λαμπάδα όμως, αναζητούν και το πασχαλινό δώρο που περιμένουν πώς και πώς τα παιδιά αυτές τις μέρες. Φέτος το Πάσχα, ξεφύγετε από τα καθιερωμένα παιχνίδια που συνοδεύουν τη λαμπάδα και επενδύστε σε πρωτότυπα δώρα που θα αφήσουν μικρούς και μεγάλους με το στόμα ανοιχτό! Ακόμα καλύτερο είναι το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψετε ώρες ατελείωτες στα μαγαζιά για να βρείτε το πιο υπέροχο δώρο για το βαφτιστήρι σας, αφού με μια σύντομη αναζήτηση στο διαδίκτυο μπορείτε να το έχετε στην πόρτα του σπιτιού σας!

1458325192575542380Έχετε σκεφτεί ποτέ πόσο χρήσιμο θα ήταν ένα gadget που μπορεί να εντοπίζει τα παιδιά όπου κι αν βρίσκονται και πόσο θα διευκόλυνε τη ζωή των κουμπάρων σας; Το έξυπνο ρολόι για παιδιά Tencent QQ Watch είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται ολόκληρη η οικογένεια! Το προϊόν της εταιρείας Tencent στοχεύει στην ανάπτυξη της δημιουργικότητας των παιδιών και πληροί όλα τα χαρακτηριστικά νέας τεχνολογίας μια φορητής έξυπνης συσκευής.

1458325132917759923Το πιο εντυπωσιακό από όλα είναι η πληθώρα των δυνατοτήτων του. Διαθέτει τρεις λειτουργίες για εντοπισμό τοποθεσίας GPS, LBS (εξαλείφει κάθε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει με το σήμα) και WiFi που λειτουργεί μόνο για τον εντοπισμό της τοποθεσίας και όχι για περιήγηση στο διαδίκτυο. Επιπλέον, η κάμερα 3.0MP κάνει την τοποθεσία ακόμα πιο ακριβή, αφού τα παιδιά με τη λήψη μιας φωτογραφίας μπορούν να δώσουν περισσότερα στοιχεία στους γονείς για το πού ακριβώς βρίσκονται. Ο βηματομετρητής, το ξυπνητήρι και η ενημέρωση για τον καιρό είναι ορισμένες ακόμα από τις δυνατότητες που το καθιστούν μοναδικό!

1458325162354589697Το ρολόι για παιδιά Tencent QQ Watch διαθέτει κάρτα SIM, δίνοντας τη δυνατότητα στο παιδί να πραγματοποιήσει και να δεχθεί κλήσεις, ενώ πατώντας το πλήκτρο SOS μπορεί αυτόματα να καλέσει άτομα της οικογένειας σε περίπτωση ανάγκης. Το έξυπνο ρολόι υποστηρίζει πολλαπλές τηλεφωνικές κλήσεις, ώστε τα παιδιά να μιλούν με όποιον και όποτε το επιθυμούν. Η εφαρμογή Wechat της Tencent παρέχει τη δυνατότητα στα παιδιά να κάνουν νέες γνωριμίες, είναι εύκολη στη χρήση και χρησιμοποιεί τον πιο ασφαλή τρόπο για να αναζητήσουν τα παιδιά τους καλύτερους φίλους!

13045403_10154167909034365_1907446405_nΜιλώντας για ασφάλεια, αξίζει να αναφερθεί ότι διαθέτει οθόνη 1.22 ιντσών που προστατεύει τα μάτια των παιδιών, είναι αδιάβροχο, δεν προκαλεί εφίδρωση και αλλεργίες στα παιδιά. Μπορεί να φορεθεί σαν ρολόι, σαν ζώνη ή να κρεμαστεί στο λαιμό, ανάλογα με το ντύσιμο και το στυλ που θέλουν να υιοθετήσουν κάθε φορά!

Φέτος το Πάσχα, το δώρο για το βαφτιστήρι εναρμονίζεται με τις νέες τεχνολογικές τάσεις και προκαλεί νονούς, βαφτιστήρια και γονείς να ανακαλύψουν τις αμέτρητες δυνατότητες που προσφέρει. Ένα δώρο εναλλακτικό, πρωτότυπο και χρήσιμο για μικρούς και μεγάλους!

Δείτε το βίντεο: