Αρχική Προτάσεις Αγοράς Το "έξυπνο" τραπέζι που μιλά στο μωράκι σας!

Το "έξυπνο" τραπέζι που μιλά στο μωράκι σας!

Trapezi-Photo-1Το μωράκι σας ξεκίνησε να λέει τα πρώτα του λογάκια και έχετε ξετρελαθεί. Του μιλάτε, του λέτε παραμυθάκια και όμορφες ιστορίες αλλά δεν είναι αρκετό για να "λυθεί" γρήγορα η γλώσσα του και να αποκτήσει ευχέρεια λόγου. Δεν θα ήταν τέλειο να μπορείτε να συνδυάσετε τη γλωσσική του ανάπτυξη με το παιχνίδι;

Η Fisher - Price, μια από τις κορυφαίες εταιρείες παιχνιδιών ανταποκρίθηκε στο αίτημα των σύγχρονων γονέων για παιχνίδια που συνδυάζουν τη μάθηση και τη διασκέδαση δημιουργώντας τη σειρά «Παίζω & Μαθαίνω». Τα νέα παιχνίδια είναι σχεδιασμένα ώστε να βοηθήσουν το παιδί να αντιληφθεί από νωρίς μια ξένη γλώσσα και να του ανοίξει περισσότερο τους ορίζοντες της γνώσης.

Εμείς ξεχωρίσαμε και σας προτείνουμε το εκπαιδευτικό τραπέζι με πολλούς σταθμούς διασκέδασης! Κάθε σταθμός ενθαρρύνει το μικρό σας να μάθει Ελληνικά και Αγγλικά!

Το παιδί σας ενθαρρύνεται να κινηθεί γύρω από το εκπαιδευτικό τραπέζι Fisher- Price Παίζω & Μαθαίνω για να μάθει μέσα από 40 χαρούμενα τραγουδάκια και διασκεδαστικές δραστηριότητες τα γράμματα, τους αριθμούς, τα χρώματα και τόσα άλλα!

Trapezi-Photo-3Το μικρό σας ισορροπεί, προχωράει γύρω από το τραπέζι και έχει με τόσα να απασχοληθεί όπως: υπολογιστής, πιανάκι, βιβλιαράκι και τηλεφωνάκι, που δύσκολα θα το βαρεθεί!

Μέσα από αυτές τις δραστηριότητες επιβραβεύεται με ήχους και φωτάκια! Όταν το παιδί σταματήσει για λίγο, τότε ένα από τα παιχνίδια ανάβει και το παροτρύνει να συνεχίσει,  βοηθώντας το να αναπτύξει τις γλωσσικές και κινητικές του ικανότητες!

Τα πόδια του τραπεζιού βγαίνουν για έξτρα παιχνίδι στο πάτωμα.  (6+ μηνών)

Θα το βρείτε στα καταστήματα παιχνιδιών ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ

Trapezi-Photo-2


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.