Αρχική Σχολή Γονέων Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο αναζητά εθελοντές για να εκπαιδευτούν για τους κύκλους της νέας σεζόν

Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο αναζητά εθελοντές για να εκπαιδευτούν για τους κύκλους της νέας σεζόν

DSC_1772

Τη χαρά της εθελοντικής εργασίας προσφέρει το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο (ΕΠΜ) προς ανθρώπους κάθε ηλικίας για να συμμετέχουν στους νέους κύκλους εκπαίδευσης εθελοντών που ξεκινούν τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο.

Ο εθελοντής του ΕΠΜ μπορεί να έχει τη χαρά της συνεργασίας με μικρούς και μεγάλους στον εκθεσιακό χώρο του Παιδικού Μουσείου της Αθήνας. Να συμμετέχει και να υποστηρίζει τους ερμηνευτές του ΕΠΜ στα εκπαιδευτικά προγράμματα για σχολικές ομάδες και για οικογένειες που πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του, σε άλλα μουσεία, στα σχολεία και σε άλλους χώρους. Αλλά και να αφιερώσει τον χρόνο του στο κέντρο έρευνας και τεκμηρίωσης, τη βιβλιοθήκη και το παιχνιδοπωλείο.

Ολοκληρώνοντας την εκπαίδευση οι συμμετέχοντες αποτελούν πλέον ενεργά μέλη του εθελοντικού προγράμματος του ΕΠΜ και έχουν τη δυνατότητα να δραστηριοποιηθούν στις λειτουργίες που θα επιλέξουν με βάση τα ενδιαφέροντά τους αλλά και τις ανάγκες του μουσείου.

Από το 1987 και μέχρι σήμερα περισσότεροι από 5.000 εθελοντές έχουν προσφέρει τον χρόνο και τη δημιουργική τους διάθεση στηρίζοντας συστηματικά και υπεύθυνα το έργο του ΕΠΜ. Μάλιστα το εθελοντικό πρόγραμμα του μουσείου έχει βραβευτεί με τιμητική διάκριση από την Ελληνική Ομοσπονδία Σωματείων Φίλων των Μουσείων (ΕΟΣΦΙΜ).

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 210 331.2995 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση volunteers@hcm.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.