Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο To Ελληνικό Σχολείο Φρανκφούρτης, ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού «Καλημέρα - Μια Μέρα στην πόλη σου - Η Ελλάδα και εσύ»

To Ελληνικό Σχολείο Φρανκφούρτης, ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού «Καλημέρα - Μια Μέρα στην πόλη σου - Η Ελλάδα και εσύ»

photo 2Το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της τελετής έναρξης του 17ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους πραγματοποιήθηκε η βράβευση του νικητή του μαθητικού διαγωνισμού «Καλημέρα - Μια Μέρα στην πόλη σου - Η Ελλάδα και εσύ».

Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων κατά τη σχολική χρονιά 2013-14. Στόχος του ήταν η ενθάρρυνση της ελληνομάθειας και η σφυρηλάτηση των δεσμών του απανταχού ελληνισμού με τη χώρα μας. Στον διαγωνισμό συμμετείχαν μαθητές από 6 έως 18 ετών που φοιτούν σε ελληνικά σχολεία του εξωτερικού και συνολικά υποβλήθηκαν 53 υποψηφιότητες. Τα αντίστοιχα βίντεο είναι διαθέσιμα στον δεσμό: http://videocontest.i-create.gr/search-results/

photo 4

Οι νικητές αναδείχθηκαν από την on line ψηφοφορία του κοινού. Την πρώτη θέση κέρδισε η ταινία μικρού μήκους που δημιούργησαν μαθητές του Ελληνικού Σχολείου Φρανκφούρτης με τίτλο «14 Σεπτεμβρίου…του Σταυρού…Καλημέρα Ελλάδα». Οι πέντε μαθητές-δημιουργοί του βίντεο συνοδευόμενοι από δύο εκπαιδευτικούς του σχολείου τους ταξίδεψαν με όλα τα έξοδα καλυμμένα στην Ελλάδα και φιλοξενήθηκαν στον Πύργο Ηλείας, όπου πραγματοποιείται το 17ο Διεθνές Φεστιβάλ Ολυμπίας Κινηματογράφου για Παιδιά και Νέους. Την βράβευση των εκπαιδευτικών έκανε ο κ. Απόστολος Παπακωνσταντίνου, Διευθυντής του γραφείου Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Αλέξανδρου Δερμεντζόπουλου που τους απένειμε τιμητική πλακέτα για το σχολείο τους και τη βράβευση των μαθητών έκανε η κα Κατερίνα Χαριοπολίτου, Προϊσταμένη της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης που τους δώρισε tablets και τους ευχήθηκε να συνεχίζουν να μας ταξιδεύουν με τις όμορφες ψηφιακές δημιουργίες τους.

Δείτε το νικητήριο βίντεο:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.