Το εμπορικό κέντρο Avenue γιορτάζει τις Απόκριες με μοναδικές εκδηλώσεις!

massalia-backkΤο Avenue φροντίζει για μικρούς και μεγάλους, διοργανώνοντας μοναδικές εκδηλώσεις για όλο το μήνα.

Από τις 10 έως τις 22 Φεβρουαρίου, με αγορές από 50 ευρώ και άνω, οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να μπουν στην κλήρωση για μια μοναδική ολοήμερη κρουαζιέρα από την Pleasure Cruises στον Αργοσαρωνικό, δίνοντας τη δυνατότητα στους νικητές να επιλέξουν την ημερομηνία που επιθυμούν.

Οι εκπλήξεις του Avenue δεν σταματούν εδώ! Από τις 14 Φεβρουαρίου έως την 1η Μαρτίου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο και τα παιδιά θα έχουν την τιμητική τους.

Στις 21-22 Φεβρουαρίου και 28 Φεβρουαρίου-1 Μαρτίου οι μικροί επισκέπτες του Avenue θα «παίξουν ρόλους» και θα γίνουν οι ήρωες του πιο κωμικού τσίρκου, θα φτιάξουν αποκριάτικες μάσκες και αληθινούς χαρταετούς, θα γίνουν τα ίδια Βασιλιάς και Βασίλισσα του Καρναβαλιού του Avenue.

Όλα τα παιδιά που θα ζήσουν τη χαρά της Αποκριάς στο αγαπημένο τους Εμπορικό Κέντρο, θα πάρουν μέρος σε κλήρωση για να κερδίσουν εισιτήρια της πρωτότυπης ανθρωπο-κουκλοθεατρικής παράστασης με τίτλο: «Ο Βασιλιάς της αλήθειας».

Και το Φεβρουάριο το εμπορικό κέντρο Avenue φροντίζει για μικρούς και μεγάλους και γίνεται ο απόλυτος προορισμός για συμφέρουσες αγορές και μοναδική διασκέδαση!