Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα Το ενδεχόμενο κινητοποιήσεων των εκπαιδευτικών ανησυχεί γονείς και μαθητές

Το ενδεχόμενο κινητοποιήσεων των εκπαιδευτικών ανησυχεί γονείς και μαθητές

panelladikes-600x350

Ανοιχτό το ενδεχόμενο κινητοποιήσεων κατά τις πανελλαδικές εξετάσεις αφήνουν οι καθηγητές, θέλοντας να δείξουν με αυτόν τον τρόπο την αντίθεσή τους στην αύξηση του διδακτικού ωραρίου κατά δύο ώρες εβδομαδιαίως από την επόμενη σχολική χρονιά.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν συνελεύσεις των κατά τόπους ΕΛΜΕ, που θα κληθούν να αποφασίσουν εάν οι καθηγητές θα ξεκινήσουν κινητοποιήσεις την περίοδο των πανελλαδικών εξετάσεων που ξεκινούν στις 17 Μαΐου, είτε με απεργία, είτε με άρνηση βαθμολόγησης των γραπτών.

Σε αυτές τις περιπτώσεις αντιδικίας, πάντως, "θύματα' είναι οι μαθητές και οι οικογένειές τους που νιώθουν την αγωνία τους να χτυπά κόκκινο.

Οι εκπαιδευτικοί κατηγορούν την κυβέρνηση για την αύξηση του ωραρίου τους, για την αξιολόγησή τους και για τις υποχρεωτικές μεταθέσεις σε όλη τη χώρα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.