Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Το Εργαστήρι Φτερό μας προσκαλεί στα χειμερινά του εργαστήρια

Το Εργαστήρι Φτερό μας προσκαλεί στα χειμερινά του εργαστήρια

kids-in-summer-art-classTo «Εργαστήριο Φτερό» ανοίγει και φέτος τα φτερά του με ένα νέο πρόγραμμα γεμάτο με δημιουργικές και διασκεδαστικές δραστηριότητες για παιδιά απο 2,5 εως 12 ετών. Με όχημα την τέχνη και το παιχνίδι τα παιδιά χρησιμοποιώντας το σώμα το νου και την ψυχή, γνωρίζουν νέους τρόπους έκφρασης, μαθαίνουν και ανακαλύπτουν τις ικανότητες και τα ταλέντα τους μέσα από από δημιουργικές δραστηριότητες,  και εκπαιδευτικά προγράμματα σχεδιασμένα πάνω στις αρχές της βιωματικής μάθησης.

Οι χειμερινές δραστηριότητες ξεκινούν τον Οκτώβριο με έντονη δημιουργική διάθεση, αισιοδοξία και νέες δραστηριότητες. Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει καλλιτεχνικά εργαστήρια (ζωγραφική, μουσική, κουκλοθέατρο, θεατρικό παιχνίδι και πολύ χορό), ομάδες δημιουργικής δραστηριοποίησης για παιδιά προσχολικής ηλικίας, νέα εκπαιδευτικά προγράμματα για σχολικές ομάδες καθώς και ομάδες δραματοθεραπείας για παιδιά 5-8 ετών. Ακόμα, κάθε Σάββατο οργανώνουν πρωτότυπα θεματικά εργαστήρια στην υπέροχη Αυλή  όσο ο καιρός το επιτρέπει αλλά και μαγειρική και ζαχαροπλαστική τις κρύες μέρες του χειμώνα!!

MG_06541OPEN WEEK – ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ

Την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου (1-5) το ΦΤΕΡΟ θα είναι ανοικτό για να γνωριστούμε! Ενημερωθείτε για το νέο πρόγραμμα (http://www.ftero.gr/program/) και ελάτε να συμμετέχετε σε όποιο απογευματινό πρόγραμμα παιδιών ή ενηλίκων επιλέξετε (εκτός Παρασκευής). Η είσοδος στις ομάδες είναι ελεύθερη εφόσον έχει γίνει τηλεφωνική κράτηση.

ftero

ΦΤΕΡΟ, Εργαστήριο Δημιουργικής Έκφρασης
Μ. Μουσούρου 7, Μετς Αθήνα

210-9247182 και στο 6942202939


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.