Το Fundom είναι ο απόλυτος προορισμός για ατελείωτο παιχνίδι και ψυχαγωγία!

Τα σχολεία άνοιξαν, τα παιδιά επέστρεψαν στις εξωσχολικές τους δραστηριότητες και όλοι οι γονείς αναζητούμε χώρους δημιουργικής απασχόλησης και εκτόνωσης των παιδιών μας στον ελεύθερό τους χρόνο, σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον καθώς η πανδημία του κορωνοϊού επιβάλλει την αυστηρή τήρηση μέτρων υγιεινής.

H πόλη της ψυχαγωγίας σάς περιμένει για ατέλειωτο παιχνίδι

Το Fundom ένας ολοκαίνουργιος πολύχρωμος παιδότοπος είναι γεμάτος παιχνιδιάρικα σχήματα και γωνιές διασκέδασης υποδέχεται καθημερινά τα παιδιά όλων των ηλικιών για τους χαρίσει μοναδικές στιγμές παιχνιδιού.

Σε 1.500 τ.μ. και σε τρεις ορόφους (!!!) απασχολούν με αγάπη και φροντίδα οι παιδαγωγοι του Fundom τα παιδιά σε μια ολόκληρη πόλη γεμάτη δραστηριότητες που πυροδοτούν την παιδική φαντασία και δημιουργικότητα. Ένας χώρος μοναδικός στο είδος του που φτιάχτηκε με οδηγό την άνευ όρων, παιδική περιέργεια, προσ(κ)αλεί τα παιδιά να δοκιμάσουν να μαθαίνουν ενώ… παίζουν.

Η επιτυχία του Fundom που το καθιστά ως τον ιδανικό παιδότοπο για να παίξει κάθε παιδί ανεξαρτήτως ηλικίας στηρίζεται στις καινοτόμες δράσεις που καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες ψυχοκινητικής εξέλιξης, κοινωνικοποίησης και μάθησης, την πρωτοτυπία στην αρχιτεκτονική που θυμίζει μια πολιτεία παιχνιδιού και όχι έναν ακόμα χώρο που γέμισε παιχνίδια για να προσελκύσει τα παιδιά και οι συνθήκες απόλυτης ασφάλειας και προστασίας των παιδιών. O πολυχώρος είναι εμπνευσμένος από την παιδαγωγό Μελίνα – Αμαλία Φύκια με βάση τις σύγχρονες παιδαγωγικές αξίες και αρχές.

Το “μαμά βαριέμαι” δεν θα ακούστει ποτέ σε αυτόν το χώρο

Οι λιλιπούτειοι φίλοι μας μέχρι 4 ετών απασχολούνται με ομαδικά παιχνίδια από παιδαγωγούς στο προστατευμένο χώρο του Baby Park. 

Τα μεγαλύτερα παιδιά έως 10 ετών δίνουν ραντεβού στο παιδότοπο που φιλοξενεί μια σειρά από  διαδραστικά παιχνίδια που δεν έχετε ξανασυναντήσει σε κανέναν άλλον αντίστοιχο χώρο. Αξίζει να σταθούμε στην ενεργό παρουσία των παιδαγωγών που δεν εγγυώνται μόνο την επίβλεψη των παιδιών και την αποφυγών ατυχημάτων αλλά συμμετέχουν ουσιαστικά στο παιχνίδι των παιδιών, οργανώνοντας ομαδικές δραστηριότητες προκειμένου αυτά να αισθανθούν χαρά και δημιουργία σε ένα ευχάριστο οικογενειακό περιβάλλον.

Οι λάτρεις του αθλητισμού θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα μπάσκετ, ποδοσφαίρου, τένις και αθλοπαιδιές. Το Fundom διαθέτει ειδικούς χώρους – γήπεδα προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις αυτών των αθλημάτων και έτσι το παιδί μυείται στα μυστικά των βασικών αθλημάτων, μαθαίνει να αυτοπειθαρχεί και παράλληλα ενδυναμώνει το σώμα του.

Αν πάλι το παιδί σας έχει βαρεθεί τα παιχνίδια και θέλετε πιο ψαγμένες προτάσεις για το απασχολήσετε τότε μην παραλείψετε να ανεβείτε στον τρίτο όροφο που φιλοξενείται ο χώρος για roller skate και για mini bowling. Αφήστε το να (ξε)γλιστρήσει φορώντας rollers και να χτυπήσει με μανία τις κορίνες στο mini bowling.

Εξίσου εντυπωσιακή είναι και η παιδική disco που αποτελεί την καλύτερη πρόταση διασκέδασης για το πάρτι του παιδιού σας. D.J. επιμελείται την μουσική ανάλογα με την ηλικία των παιδιών, μουσικά παιχνίδια κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των καλεσμένων και τα πάρτι μένουν μια αξέχαστη εμπειρία διασκέδασης για όλους!

Η διασκεδαστική πλευρά της μάθησης

Στο Fundom τα παιδιά μπορούν να συμμετάσχουν και σε εργαστήρια δημιουργικών δραστηριοτήτων. Θεατρικό παιχνίδι, μουσικοκινητική με το σύστημα  Carl Orff, τέχνη του λόγου, μικροί επιστήμονες, εικαστικά, κατασκευές καθώς και Ρομποτική – STEM είναι οι θεματικές των εργαστηρίων μέσα από τις οποίες τα παιδιά σε απόλυτα ασφαλές και χαρούμενο περιβάλλον εμπλουτίζουν τις γνώσεις, κατακτούν δεξιότητες, καλλιεργούν την ομαδικότητα και τη συνεργασία συμμετέχοντας σε ομάδα και ανακαλύπτουν τη χαρά της δημιουργίας.

Η μάθηση συναντά το παιχνίδι

Μάλιστα για τους λιλιπούτειους φίλους μας λειτουργεί και το πρόγραμμα “Πρωινό πριν το Νηπιαγωγείο” που είναι μια τετράωρη απασχόληση είτε πρωινή είτε απογευματινή μέσω της οποίας τα προνηπιάκια (από 2,5 ετών μέχρι 4) προετοιμάζονται για την ένταξη τους στην προσχολική αγωγή μέσα από παιχνίδια και εκπαιδευτικά προγράμματα που εκπονούνται και υλοποιούνται από παιδαγωγούς.

 

Στο Fundom περνάνε καλά και οι γονείς

Ενόσω τα παιδιά ξεδίνουν και διασκεδάζουν, εμείς οι μεγάλοι απολαμβάνουμε το καφέ ή το σνακ μας στην καφετέρια που λειτουργεί εντός του χώρου σε ατμοσφαιρικό περιβάλλον τύπου bistro όπου και ο γονιός χαλαρώνει από την δύσκολη καθημερινότητα.

«Μικροί Chef εν δράσει»

Αν τα παιδιά σας αγαπούν τη μαγειρική και λατρεύουν να μπαίνουν στη κουζίνα για να φτιάχνουν τις δικές τους λιχουδιές, αξίζει να δηλώσετε συμμετοχή στο νέο event του διοργανώνει το Fundom «Μικροί Chef εν δράση» την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου και ώρα 18.00. Mε σύνθημα “Μαγειρεύουμε, διασκεδάζουμε, στολίζουμε, ανακατεύουμε, μαθαίνουμε ζαχαροπλαστική και δημιουργούμε” ετοιμαστείτε να χαρίσετε μια μοναδική ζαχαροπλαστική εμπειρία στο παιδί σας. Τα παιδιά ηλικίας από 4 έως 12 ετών που θέλουν να συμμετέχουν θα πρέπει να κλείσουν θέση καθώς ο αριθμός συμμετοχής είναι περιορισμένος.

Μια ασφαλής πρόταση ψυχαγωνίας των παιδιών εν μέσω κορωνοϊού

Το Fundom λειτουργεί ακολουθώντας απαρέγκλιτα όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας και υγιεινής που έχουν επιβληθεί λόγω κορωνοϊού. Τα μέτρα καθαριότητας και απολύμανσης στους εσωτερικούς και υπαίθριους χώρους τηρούνται σχολαστικά για την ασφάλεια τόσο των εργαζομένων όσο και των επισκεπτών.

 

Ραντεβού στο Fundom για αμέτρητο παιχνίδι!

 

Fundom

Εθν.Μακαρίου 2 & Λ.Κηφισού Περιστέρι

210 5717058

info@fundom.gr