Αρχική InfoBaby 0-36 μηνών Το γέλιο είναι μεταδοτικό: Πατέρας και μωρό γελούν με την ψυχή τους! (βίντεο)

Το γέλιο είναι μεταδοτικό: Πατέρας και μωρό γελούν με την ψυχή τους! (βίντεο)

UntitledΈνα μωράκι μόλις 3 μηνών ξεκαρδίζεται στα γέλια στην αγκαλιά του πατέρα του. Η αστεία σκηνή καταγράφηκε σε βίντεο από τη μητέρα του παιδιού και κάνει ήδη το γύρο του κόσμου μέσω του Youtube.

Το χαριτωμένο μωρό ανταποκρίνεται αμέσως στο γέλιο του μπαμπά του, ο οποίος φαίνεται να σκουπίζει τα δάκρυα του συγκινημένος από το πρώτο δυνατό γέλιο του παιδιού του.

Μέχρι σήμερα το βίντεο έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 2 εκατομμύρια προβολές μέσα σε ένα μήνα περίπου από τη δημοσίευσή του, ενώ πολλοί ήταν οι χρήστες που το χαρακτήρισαν «χαριτωμένο» και «αξιολάτρευτο».

Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, το γέλιο είναι πραγματικά μεταδοτικό. Έρευνα που διενεργήθηκε από ομάδα του University College του Λονδίνου διαπίστωσε ότι ο εγκέφαλος αντιδρά στον ήχο του γέλιου και προετοιμάζει τους μυς του προσώπου να λάβουν μέρος στην ευθυμία.

Δείτε το βίντεο:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.