Αρχική InfoMommy Διατροφή & Fitness Το γιαούρτι ΜΕΒΓΑΛ εμπλουτίζεται με super foods για να μας χαρίσει τόνωση αλλά και ευεξία!

Το γιαούρτι ΜΕΒΓΑΛ εμπλουτίζεται με super foods για να μας χαρίσει τόνωση αλλά και ευεξία!

Η καινοτόμος σειρά γιαουρτιών της ΜΕΒΓΑΛ, η Harmony 1% Plus με υπερ-τροφές (super foods), που πρόσφατα διακρίθηκε ως καινοτόμο προϊόν στα βραβεία ΜADE IN GREECE της Ελληνικής Ακαδημίας Marketing, μεγαλώνει και υποδέχεται δύο νέες γεύσεις, το «Harmony 1% Plus με Αλόη και Αρχαίους Σπόρους» και το «Harmony 1% Plus με Ιπποφαές, Λιναρόσπορο και Αγριοφράουλα». Οι καινούργιες αυτές γεύσεις έρχονται να προστεθούν στις ήδη υπάρχουσες «Harmony 1% Plus με Goji Berry» και «Harmony 1% Plus με Κινόα». Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το πολύτιμο ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι συνδυάζεται με μακροβιοτικές τροφές, γνωστές εδώ και αιώνες για τις ευεργετικές τους ιδιότητες.

Διαβάστε περισσότερα στο Infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter