Αρχική InfoMommy Νέα Το γιγάντιο «Quantum of the Seas» έδεσε στον Πειραιά και όλοι έμειναν άφωνοι

Το γιγάντιο «Quantum of the Seas» έδεσε στον Πειραιά και όλοι έμειναν άφωνοι

κρουαζε

Τo «Quantum of the Seas», το τρίτο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο και το μεγαλύτερο που πλέει στα νερά της Μεσογείου, έδεσε στο λιμάνι
του Πειραιά το πρωί της Δευτέρας, εντυπωσιάζοντας τους πάντες.

Ο υπουργός Τουρισμού, ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και ο πρέσβης των ΗΠΑ ήταν παρόντες τη Δευτέρα στον Πειραιά κατά την υποδοχή του τρίτου μεγαλύτερου κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο, μήκους 347 μέτρων.

Το κρουαζιερόπλοιο Quantum of the Seas, της εταιρίας Royal Carribean International (RCI), διαθέτει 2.090 καμπίνες, με μέγιστη χωρητικότητα 4.905 επιβατών και πλήρωμα 1500 ατόμων. Αποτελεί το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο που πλέει στα νερά της Μεσογείου και το μεγαλύτερο που επισκέπτεται ως νεότευκτο το λιμάνι του Πειραιά.

Τo κρουαζιερόπλοιο ανήκει στην εταιρία Royal Carribean International (RCI) και έκανε το παρθενικό του ταξίδι στις 2 Νοεμβρίου 2014.

κρουαζ

Το «Quantum of the Seas» ξεκίνησε από τη Βαρκελώνη με προορισμό το Ντουμπάι και ο Πειραιάς είναι ένας από τους σταθμούς του, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για το πιο hi-tech πλοίο του πλανήτη.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.