Αρχική InfoMommy Νέα To Give the Kids μάς καλεί να παίξουμε και να χαρίσουμε βιβλία! (20/4)

To Give the Kids μάς καλεί να παίξουμε και να χαρίσουμε βιβλία! (20/4)

nursery-rhymes-6

Μεγάλη χαρά νιώθει η Γκιβ δε Κιντς! Γιατί πάντα θέλει μαζί με όλα τα καλά που χαρίζετε, κι αυτή τα προωθεί, να χαρίζει και βιβλία. Και τώρα αυτό μπορεί να γίνει σε μια υπέροχη mini συνάντηση στο Travel Bookstore, όπου με αφορμή ένα καταπληκτικό και πολύ δημιουργικό εργαστήρι που διοργανώνεται εκεί, εσείς μπορείτε να χαρίσετε βιβλιαράκια. Βιβλιαράκια από αυτά που διαβάζουν τα μικρά σας και δεν τα θέλουν άλλο. Όχι καινούρια, πάντα τα δικά σας. Για να είναι χάρισμα, το πιο σπουδαίο δώρο!

Ελάτε λοιπόν το Σάββατο 20 Απριλίου, στις 12 η ώρα το μεσημέρι, να παίξουν, να μάθουν και να διασκεδάσουν τα μικρά σας με το εργαστήριο δημιουργικότητας που έχουν ετοιμάσει και χαρίστε τα βιβλία που θέλετε. Για να τα προωθήσουμε με τη σειρά μας στα μικρά που θα πετάξουν τη… σκούφια τους από τη χαρά τους.

Και όλα αυτά χάρη στην Άρτεμις Μπλατσή από το βιβλιοπωλείο που σκέφτηκε να μας καλέσει τόσο γλυκά και ευγενικά. Την ευχαριστούμε λοιπόν πολύ και φυσικά όλους στο βιβλιοπωλείο Travel Bookstore που μας ανοίγουν την πόρτα τους.

Ελάτε να ταξιδέψουμε με τους χάρτες και να χαρίσουμε ταξίδια σε άλλα παιδιά μέσα από τα βιβλία!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.