Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά To γούρι για το 2014 του ilias LALAoUNIS

To γούρι για το 2014 του ilias LALAoUNIS

gouriΗ εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων πλησιάζει και o οίκος κοσμημάτων ilias LALAoUNIS σχεδιάζει το φετινό γούρι και χριστουγεννιάτικο στολίδι. Πηγή έμπνευσης η διπλή σπείρα και το άπειρο που συνδυάζουν την έννοια του κοσμήματος μαζί με την ευχή για δημιουργία και αρμονία στις ζωές των αγαπημένων μας προσώπων.

Ένα κομψό, μοντέρνο και παράλληλα παραδοσιακό δώρο για τις γιορτές, το κάθε κόσμημα μεταφέρει το μήνυμα του για το 2014: Μέσα από την εσωτερική αναζήτηση και αυτοβελτίωση να αφήσουμε το δικό μας θετικό αποτύπωμα στον κόσμο για το νέο έτος!

To γούρι για το 2014 του ilias LALAoUNIS εμπνέεται από σφραγιδόλιθο της Ύστερης Μινωικής περιόδου που βρέθηκε στην Κνωσσό. Η αέναη κίνηση της διπλής σπείρας συμβολίζει τη συνεχή ροή ανάπτυξης και θετικής εξέλιξης της ζωής και μας ωθεί να την ακολουθήσουμε.

Η διπλή σπείρα διατίθεται σε χρυσό 18Κ, ασήμι 925ο είτε στο συνδυασμό χρυσού με ασήμι.

Γούρι διπλή σπείρα σε χρυσό 18Κ τιμή 195€

Γούρι διπλή σπείρα ασημένιο 925° τιμή 50€

Γούρι διπλή σπείρα από ασήμι 925° και χρυσό 18Κ 135€

Το στολίδι/To άπειρο

Η αέναη κίνηση του απείρου που συμβολίζει την συνεχή ροή ανάπτυξης και θετικής εξέλιξης της ζωής και μας ωθεί να την ακολουθήσουμε, αποτυπώνεται σε ένα στολίδι για το δέντρο ή ένα περίτεχνο βραχιόλι από ορείχαλκο.

Χριστουγεννιάτικο στολίδι για το δέντρο και βραχιόλι - «Άπειρο» από ορείχαλκο - τιμή € 45 και 40€ αντίστοιχα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.