Αρχική Fun Time Φτιάξτε μόνοι σας το γραφείο του παιδιού

Φτιάξτε μόνοι σας το γραφείο του παιδιού

944791_703205729695108_1721975779_n Το παιδί σας ετοιμάζεται για την πρώτη μέρα στο σχολείο και εσείς είστε σε αναμμένα κακρβουνα για τα έξοδα που κοντοζυγώνουν. Εάν είστε σε αναζήτηση ενός παιδικού γραφείου αλλά τα οικονομικά σας είναι περιορισμένα τότε δεν έχετε παρά να το φτιάξετε εσείς οι ίδιοι! Για περισσότερη διασκέδαση, φωνάξτε και το παιδί να σας βοηθήσει!

Υλικά:

2 μεγάλα ξύλινα σκαμπώ

1 ορθογώνια ξύλινη τάβλα

καρφιά

σφυρί

Παίρνετε τα 2 μεγάλα ξύλινα σκαμπώ και τα βάφετε στο χρώμα της επιλογής σας. Τα αφήνετε να στεγνώσουν για μια ολόκληρη ημέρα. Την επομένη τα τοποθετείται δεξιά και αριστερά του χώρου που θα φιλοξενηθεί το γραφείο και καρφώνετε προσεκτικά την ορθογώνια ξύλινη τάβλα. Το γραφείο του μικρού μαθητή είναι έτοιμο!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.