Αρχική InfoMommy Υγεία Το ΙΑΣΩ General προσφέρει καρδιολογικό έλεγχο για αθλητές σε προνομιακή τιμή

Το ΙΑΣΩ General προσφέρει καρδιολογικό έλεγχο για αθλητές σε προνομιακή τιμή

Το ΙΑΣΩ General είναι δίπλα σε κάθε αθλητή που αγαπά την υγεία του και αθλείται με ασφάλεια, προσφέροντας ολοκληρωμένο καρδιολογικό έλεγχο στην προνομιακή τιμή των 70€. Ο έλεγχος περιλαμβάνει δωρεάν καρδιολογική εξέταση με Ηλεκτροκαρδιογράφημα και Τriplex καρδιάς ή Tεστ κοπώσεως (ανάλογα με το αποτέλεσμα της καρδιολογικής εξέτασης, την ηλικία και το ιστορικό του ενδιαφερόμενου).

Επιπρόσθετα, σε όσους πραγματοποιήσουν τις ανωτέρω εξετάσεις, παρέχεται από το Τμήμα Φυσικοθεραπείας της κλινικής, δωρεάν πελματογράφημα και έκπτωση έως και 50% για την κατασκευή ειδικών ορθωτικών πάτων και μία συνεδρία Φυσικοθεραπείας/Θεραπευτικής μάλαξης/Human Tecar.

Ο προληπτικός καρδιολογικός έλεγχος είναι πολύ σημαντικός για όσους αθλούνται ανεξαρτήτως ηλικίας, αφού το 95% των περιπτώσεων αιφνιδίου θανάτου σε νέους αθλητές οφείλεται σε καρδιαγγειακά αίτια. Ο έλεγχος πρέπει να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο και να προσαρμόζεται στο ιατρικό ιστορικό του κάθε αθλητή.

Logo IASO

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στα τηλέφωνα 210 65 02 662 & 641 (8:00-15:00) και να προγραμματίσουν το ραντεβού τους έως και την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016. Σημειώνεται ότι αφορά συγκεκριμένο αριθμό ατόμων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.