Το ιδανικό δώρο για μικρά και μεγάλα παιδιά που αγαπούν το ποδόσφαιρο: “Έλληνες ποδοσφαιριστές-40 θρυλικοί παίκτες”

Τι δώρο θα κάνετε φέτος στους αγαπημένους άντρες (όλων των ηλικιών) της οικογένειά σας; Κάτι που θα τους κεντρίσει το ενδιαφέρον σίγουρα, αλλά θα πιάσει και… αναγνωστικό τόπο… Γιατί αυτό σίγουρα θα το διαβάσουν. Τι λέτε;

Σε αυτό το βιβλίο θα ανακαλύψουν μερικούς από τους μεγαλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές όλων των εποχών. Θα μάθουν πληροφορίες για τις πιο εντυπωσιακές στιγμές τους και θα δουν τις φάσεις που σημάδεψαν την πορεία τους. Θα γνωρίσουν τον «Στρατηγό», τον «Πινόκιο», τον «Νουρέγιεφ» και όλα τα αστέρια του ελληνικού ποδοσφαίρου που μόλις ακουμπούσαν τη στρογγυλή θεά έκαναν τους φιλάθλους να παραληρούν στις εξέδρες.

Και όπως λέει ο Αντώνης Καρπετόπουλος, συγγραφέας του βιβλίου αυτού “Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας απευθύνεται σε παιδιά, μικρά και μεγάλα. Διότι παιδί μπορεί να είναι και ο μπαμπάς που θα το διαβάσει και θα θυμηθεί τους πρωταγωνιστές των παιδικών του χρόνων. Ως παιδί θα μιλήσει στο δικό του παιδί για τους ήρωές του. Και πέρα από τις ιστορίες που θα βρει εδώ, μπορεί να εξιστορήσει στο παιδί του -με τη λάμψη που έχει στα μάτια όποιος με ιστορίες μεγάλωσε- και άλλες ιστορίες που αφορούν τους δικούς του ήρωες.”